AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Kresz tartozékok választása.

KRESZ tartozékok nélkül nem ajánlott nekivágni az útnak, egy váratlan közúti ellenőrzés elég sokba kerülhet, ha hiányos a készletünk, arról nem is beszélve, hogy ezekre a tartozékokra bármikor ténylegesen is szükségünk lehet.

KRESZ tartozékok kedvezményes áron webáruházunkban!

A rendőr a közúti ellenőrzés közben a körülményeket mérlegelve dönt, hogy megelégszik-e egy figyelmeztetéssel, vagy bírságol. Ha nem ismered el a szabálysértést, feljelentést készít. A helyzetet bonyolítja, hogy a KRESZ módosításai során megváltoztatták a kötelező tartozékok listáját, több KRESZ tartozék, amely korábban kötelező volt, ma már csak ajánlott.


Keresse meg autójához megfelelő KRESZ tartozékokat:


Mindenesetre célszerű magunkkal vinni az összes ajánlott KRESZ tartozékot, hiszen szükség lehet a használatukra. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Na de nézzük, mely KRESZ tartozékok kötelezőek egy ,,B’’ kategóriás személygépkocsiban:

Autós elsősegély csomag

"B” típusú, érvényes és hiánytalan elsősegély doboz. Elakadásjelző háromszög. Az ajánlott felszerelések: Bikakábel, Izzókészlet, Láthatósági mellény, Pótkerék, Tűzoltó készülék, Vontatókötél. A KRESZ tartozékok egyenként, vagy csomagban is megvásárolhatók, a csomagban persze fajlagosan olcsóbbak a tartozékok, de lehet, hogy nincs mindenre szükségünk, csak a hiányt kell pótolnunk. A KRESZ tartozékok árai is elégé szóródnak, de 10-15 ezer forintért már gyári csomag is vásárolható.