AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Kormányvédő választása.

A kormányvédő funkciója többféle is lehet. Van olyan, amely pusztán esztétikai célt szolgál. Ugyanakkor van olyan kormányvédő is, amely a fogást javítja a kormányon. Válogasson további belső felszerelési autós cikkek kínálatunkból!

Kormányvédő nem csupán védi a kormányt, hanem segít a kormány kezelésében is!

Arra azonban mindenképpen ügyelni kell, hogy a mérete tökéletesen megfeleljen, s a kormányvédő teljes mértékben passzoljon az autónk kormánykerekéhez. Az ugyanis balesetveszélyes, ha megcsúszik a kormánykeréken.


Keresse meg az autójába megfelelő kormányvédőt:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Emiatt sokan ragaszkodnak a fűzős kormányvédő feltételéhez, mert az erősen rögzíthető a kormányhoz, többnyire stabilabban, mint a gumis változata. Abban az estben, ha a megcsúszik a kormánykeréken, akkor nem érdemes, sőt balesetveszélyes a használata. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A kormányvédő anyaga sokféle lehet.

Kormányvédő autójába

Számtalan anyagból készülhet. Így a kormányvédő anyaga lehet igazi bőr, műbőr, gumi, vászon, műszőr, vagy ezek bármilyen kombinációja. A legközkedveltebbek közé a valódi bőr, a műbőr és a textil kormányvédő tartozik. Mindenképpen ügyelnünk kell arra, hogy csakis a megfelelő méretű kerüljön a kosarunkba. Többnyire a jó minőségű kormányvédő ára nem sokkal magasabb, mint az egyszerűbb kivitelűé. Ezért a saját biztonságunk érdekében sokszor érdemesebb az igényesebb megvásárlására költenünk.