AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Könyöklők választása.

Könyöklők tehetik kényelmesebbé az autózást. Más néven könyöktámaszok vagy kartámaszok azonban nem csak azt a célt szolgálják, hogy a sofőr rajta pihentethesse jobb karját. Webáruházunkban a könyöklők mellett további belső felszerelési autós cikkek között is böngészhet, nézzen szét közöttük!

Miben nyújthatnak többet a modern könyöklők az autónkban a hagyományoshoz képest?

A kényelem mellett vannak más praktikus funkcióik is, tartozik hozzájuk egy felnyitható tárolórekesz, esetleg egy külön tároló az aprópénznek vagy egy pohártartó. A modern autókban persze már többnyire alapfelszereltségnek számítanak a könyöklők, de ha hiányoznak egy kocsiból, érdemes megfontolni a vásárlást, hiszen az utólag beszerelhető könyöklők igazán praktikus kiegészítők.


Keresse meg autójához megfelelő könyöklőjét:

1 2 3 > 
1 2 3 > 

Kényelmes és segítségével minden apróság könnyen elérhető helyen tárolható. Léteznek külön megoldások hátsó ülésekhez is, ahol a felcsukható könyöklöket szeretnénk helyettesíteni fix, de mégis könnyen eltávolítható megoldásokkal, hogy a hátul ülők is maximálisan élvezhessék az utazás kényelmét autójában.

Univerzális könyöklők beszerelése autónkba

Autó könyöklő

Természetesen léteznek gyári könyöktámaszok, amelyek tökéletesen illenek az autónkhoz, de lényegesen olcsóbb és azért még mindig jó megoldás egy utángyártott vagy egy univerzális könyöklőt választani. Az univerzálisnak nevezett könyöktámaszok gyakorlatilag szinte bármilyen autóba beszerelhetők, bár alapvetően a középkategóriás kocsik számára készülnek. Léteznek fix és felhajtható könyöktámaszok, illetve felnyithatók és előrecsúsztathatók is. A könyöktámaszt általában mi magunk is beszerelhetjük, nem kell hozzá különleges szakértelem vagy profi felszereltség. A vásárláskor minden szükséges alkatrészt megkapunk, nekünk valószínűleg már csak egy csillag csavarhúzóra lesz szükségünk. Arra figyeljünk, hogy ha a kartámasz magassága függőlegesen állítható, akkor ezt jól lőjük be, ellenőrizzük is, hogy elég kényelmes-e.