AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Képtartó választása.

Képtartó segítségével sokak számára könnyebben elviselhető a távollét a családtól, mert a benne rögzített családi fotó valamelyest gyengíti az otthon maradottak utáni vágyat.

Képtartó az autóban

Az autóban lassan már mindent magunkkal vihetünk és magunkkal is viszünk, akkor miért is hagynánk otthon a szeretteinkre emlékeztető családi fotókat, amelyek megkönnyítik a kényszerű távollét elviselését és oldják a hosszú, unalmas utak reménytelen egyhangúságát. Az autókban használatos képtartók igazából majdnem teljesen olyanok, mint amilyeneket a munkahelyen vagy otthon szoktunk tartani az asztalunkon. Azzal a különbséggel, hogy itt meg kell oldani ezek stabil rögzítését, nehogy leessenek az állandó rezgés miatt, vagy egy erős fékezés következtében. A képtartó működése autózás közben

Képtartó

 

A képtartónak minden helyzetben biztonságosan és erősen kell tartani a képet a helyén, miközben magának is stabilan kell kapcsolódnia az autó karosszériájához. Néha ennél is többet kell tudnia az ilyen képtartónak, mert az egyébként sötét kabinban semmi sem lenne belőle látható. Ezért ma már nem ritka az olyan képtartó, amely megvilágítja a bele helyezett képet, mégpedig olyan diszkréten, hogy bár jól láthatóvá teszi a szeretett arcát, de közben nem zavarja a külső sötétségben vezető autós látását.