AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Italtartók választása.

Italtartók beszerelésével könnyíthetjük meg, és tehetjük még kényelmesebbé az utazást az autónkkal. Az italtartó legfontosabb feladata, hogy ne engedje kiömleni a tárolt italt. Tekintse meg teljes belső felszerelési autós cikkek kínálatunkat!

Az italtartók szerepe

Az italtartó egyrészt készenlétben tartja az autós számára az italt, úgy, hogy az könnyen elérhető, megfogható legyen, és amíg a fogyasztásra vár semmilyen módon ne ömölhessen ki. Az italtartók egy része inkább pohártartónak nevezhető, mert a már az üvegből kiöntött ital tárolására szolgál abban a pohárban, amelyből aztán el fogják fogyasztani. A másik italtartó fajta, amely a palackot tartja stabilan, kitöltésre, vagy a palackból közvetlen fogyasztásra alkalmas állapotban. Mindkét esetben nagyon fontos, hogy a mérete jól alkalmazkodjon a szabványos, vagy a leginkább elterjedt palackok, poharak méretéhez. A jó italtartó tulajdonságai

Italtartó az autóban

A jó italtartó stabilan tartja az ital göngyölegét, legyen az pohár vagy üveg- az utóbbi időben jellemzően inkább műanyag palack. Azon kívül biztosítania kell, hogy a felhasználó jól el tudja a tartót érni, abból könnyen ki tudja venni az italt, illetve oda ugyanilyen könnyen vissza is tudja tenni azt. Ez annyit jelent, hogy egy kézzel és anélkül, hogy feltétlenül oda kelljen néznie, mert – főleg a vezető esetében -, a túl nagy figyelem az italtartóra komoly baleset forrása lehet, függetlenül attól, mi is van abban a palackban.