AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Illatosítók választása.

Illatosítók segítségével nem csak az esetleges kellemetlen szagokat lehet semlegesíteni az autóban, de a számtalan virág, gyümölcs és tengeri illat jelentősen javítja az utasok és a vezető komfortérzetét, sőt még az utazás hangulatára is jó hatással van. A belső felszerelési autós cikkek webshop teljes választéka ide kattintva érhető el.

Illatosítók csodás világa autójába.

Először volt a Wunderbaum, minden illatosítók ősanyja. A fenyőfát jelképező, papírból kivágott kis fityegő már a múlt század 70-es éveiben ott lógott minden taxi visszapillantó tükrén. Van akinek most is a taxi jut az eszébe, ha beszáll egy hagyományos Wunderbaumtól illatozó autóba.


Válogasson az autójába illő illatosítók / utastér légfrissítők között:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Az illatosítók egyik alapfunkciója az autózás őskorában az volt, hogy elnyomja a motor működése közben óhatatlanul az utastérbe jutó kellemetlen szagokat, ami elsősorban a saját és az előttünk futó kocsi kipufogójából származtak. Mára – a katalizátoros korban -, kevesebb a káros gáz a levegőben, vagy ha van is, nem olyan kellemetlenül erős a szaga, mégis megmaradt az egyik legnépszerűbb autótartozéknak az illatosító. További kapcsolódó termékeink autójához!

Az autóillatosító történelme.

Wunder Baum autóillatosító

A leghíresebb autóillatosítót, a Wunderbaumot több mint 60 éve gyártják. Német neve ellenére amerikai találmány és eleinte csak az úgy nevezett királyi fenyő illatban forgalmazták, innen származik a fenyő forma. Azóta számtalan mesterséges illat közül lehet választani és ma már nem csak ez a márka kapható. Az illatosítók kavalkádja nem egyszerűen azt jelenti, hogy szinte végtelen a választék az illatok között, akár a szerint is, hogy éppen milyen évszakban járunk, tehát az autónkba varázsolhatjuk akár a tavaszi mező illatát is, de azt is, hogy nem csak a hagyományos fenyőfa kivitelben állnak a rendelkezésünkre a legkülönfélébb illatosítók, de akár üvegcsékben, konzervdobozban, vagy kis hangszórónak álcázva. A legismertebb és legjobb márkák között találjuk a Wunderbaum mellett a Freshway és a Dr. Marcus illatosítókat.