AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Illatosítók választása.

Illatosítók segítségével nem csak az esetleges kellemetlen szagokat lehet semlegesíteni az autóban, de a számtalan virág, gyümölcs és tengeri illat jelentősen javítja az utasok és a vezető komfortérzetét, sőt még az utazás hangulatára is jó hatással van.

Illatosítók csodás világa autójába.

Először volt a Wunderbaum, minden illatosítók ősanyja. A fenyőfát jelképező, papírból kivágott kis fityegő már a múlt század 70-es éveiben ott lógott minden taxi visszapillantó tükrén. Van akinek most is a taxi jut az eszébe, ha beszáll egy hagyományos Wunderbaumtól illatozó autóba.


Keresse meg autójához szükséges illatosítót / utastér légfrissítőt:

1 2 3 >  >>

Wunderbaum, Margarita

Wunderbaum, Margarita
Alkatrész gyártó
Cikkszám
Br. kisker ár
Br. kedvezményes ár

Wunderbaum, Fashionista

Wunderbaum, Fashionista Wunderbaum, Fashionista
Alkatrész gyártó
Cikkszám
Br. kisker ár
Br. kedvezményes ár

Wunderbaum, New Car illatosító*

Wunderbaum, New Car illatosító*
Alkatrész gyártó
Cikkszám
Br. kisker ár
Br. kedvezményes ár

Wunderbaum, Pina-Colada Wunderbaum

Wunderbaum, Pina-Colada Wunderbaum Wunderbaum, Pina-Colada Wunderbaum
Alkatrész gyártó
Cikkszám
Br. kisker ár
Br. kedvezményes ár

1 2 3 >  >>

Az illatosítók egyik alapfunkciója az autózás őskorában az volt, hogy elnyomja a motor működése közben óhatatlanul az utastérbe jutó kellemetlen szagokat, ami elsősorban a saját és az előttünk futó kocsi kipufogójából származtak. Mára – a katalizátoros korban -, kevesebb a káros gáz a levegőben, vagy ha van is, nem olyan kellemetlenül erős a szaga, mégis megmaradt az egyik legnépszerűbb autótartozéknak az illatosító. További kapcsolódó termékeink autójához!

Az autóillatosító történelme.

Autóillatosító webshop

A leghíresebb autóillatosítót, a Wunderbaumot több mint 60 éve gyártják. Német neve ellenére amerikai találmány és eleinte csak az úgy nevezett királyi fenyő illatban forgalmazták, innen származik a fenyő forma. Azóta számtalan mesterséges illat közül lehet választani és ma már nem csak ez a márka kapható. Az illatosítók kavalkádja nem egyszerűen azt jelenti, hogy szinte végtelen a választék az illatok között, akár a szerint is, hogy éppen milyen évszakban járunk, tehát az autónkba varázsolhatjuk akár a tavaszi mező illatát is, de azt is, hogy nem csak a hagyományos fenyőfa kivitelben állnak a rendelkezésünkre a legkülönfélébb illatosítók, de akár üvegcsékben, konzervdobozban, vagy kis hangszórónak álcázva. A legismertebb és legjobb márkák között találjuk a Wunderbaum mellett a Freshway és a Dr. Marcus illatosítókat.