AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Digitális óra választása.

Digitális óra ma már minden autóban széria jelleggel megtalálható, ezért extra digitális órát inkább kiegészítő funkciókkal, vagy az utasok számára szokás beszerezni. Nézzen szét további belső felszerelési autós cikkek választékunkban is!

Digitális óra az autóban

Az autó vezetője számára ma már általában nem okoz nagyobb gondot a pontos időt megtudni, még akkor sem, ha nincs karórája, mert a legtöbb autóban már a műszerfal része egy digitális óra. Azok számára azonban, akik az ilyen óráknál szokásostól eltérő, több funkcióra is igényt tartanak, vagy a hátul ülő utasok számára is hozzáférhető időmérő berendezést szeretnének az autójukban, módjuk van extra órát vásárolni. Egy ilyen, műszer az autó utasterében bárhol könnyen rögzíthető és például nagyon egyszerűen ébresztő óraként is használható. 


 


Előnye

Digitális óra az autóban

Az autók számára kifejlesztett digitális óra előnye, hogy nagyon könnyen és jól rögzíthető az autó utasterében. Akár elől a műszerfalon, akár hatul, ha az utasok akarják használni. Az utazás közben megszokott körülményekhez jól alkalmazkodó kezelő felülettel rendelkező órák nem csak egyszerűen időmérésre használatosak, de beállíthatóak jelző funkcióra, azaz egy bizonyos idő elmúlása után, vagy egy adott időpontban hang, vagy/és fényjelzést adnak. Ezzel akár egy fontos telefonhívás megkezdésére, vagy a szokásos esti gyógyszer bevételére is felhívhatják az utasok figyelmét.