AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Deréktámasz választása.

Deréktámasz kell az ön autójába is, ha sokat vezet. Jól jön ugyanis egy derék támasztó a fáradtság és a hátfájás ellen. A legtöbb autósülés nem elég kényelmes és ez hosszú távon a porckorongokat is megviselheti. Nézzen szét kapcsolódó belső felszerelési autós cikkek keresőnk kínálatában is!

A deréktámasz áldásos funkciója autónkban.

Talán meglepő, de aki sokat vezet, az úgy járhat, mint az egész nap ki sem mozduló irodista, aki persze nem száguld, csak a klaviatúrát nyomkodja, vagy aktákat tologat: megfájdulhat a háta. Mert lássuk be, hiába repesztünk az autóval, mi azért csak egy helyben ülünk akár órák hosszat.


Keresse meg autójához megfelelő deréktámaszát:


Ezért aztán feltétlenül szükségünk van egy jó deréktámaszra. Ráadásul ez nem csak kényelmi kérdés, ha nincs deréktámasz, amely elősegíti, hogy a megfelelő pozícióban üljünk, hosszabb távon az egészségünk is károsodhat. A deréktámasz viszont természetes helyzetbe hozza a csigolyákat és ezzel csökkenti a porckorongokra nehezedő nyomást. Ez nem csak a sofőrnek, hanem az utasoknak is jól jöhet hosszabb utakon. Tegyük hozzá, nincs szükség komoly beruházásra, ez a gond viszonylag olcsón is megoldható. 

Deréktámasz vásárlása webáruházban

Nem luxus a derék támasztó, hanem egészségmegőrző termék a hosszú utakon.

A drága luxus autókban az ülések sokféleképpen állíthatók, személyre szabhatók és a derék megfelelő alátámasztása is megoldható - ez azonban a kivétel, amely erősíti a szabályt. A legtöbb autóra ez egyáltalán nem jellemző, különösen így van ez a régebbi és az olcsó típusoknál. Szerencse, hogy egy jól kiválasztott derék támasztó megvásárlásával a legvacakabb ülés is feljavítható. Az biztos, hogy lényegesen javítja majd a komfortérzetet. Az univerzális deréktámasz bármilyen autóüléshez hozzáigazítható. Az sem mellékes, hogy a deréktámasz strapabíró legyen és könnyen beszerelhető. Lehet hálós szerkezetű is, és akkor még jól is szellőzik. Egy kicsit drágábban akár masszírozós deréktámaszt is vehetünk, vannak akik kifejezetten szeretik azt a masszírozást, amit egy ilyen készülék nyújtani tud. Ez egyéni ízlés és döntés kérdése, az a fontos, hogy gondoskodjunk a kényelmes ülésről és kerüljük el a hátfájást.