AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Csomagtér táskák, rendezők választása.

Sokunknak ismerős az a helyzet, mikor csak egy-egy apróságot szeretnénk pakolni járművünk utasterébe, vagy a csomagtartóba, de az szétszóródik, elgurul, vagy éppen kiborul. A Kovács Autóalkatrész kínálatában olyan termékeket kínálunk, amik az okos pakolásban nyújtanak megfelelő segítséget. 

Általában az autó vásárlást nem az szokta meghatározni, hogy milyen tárolórekeszeket találunk benne, és nem is fogjuk lecserélni, csak azért, mert kevés benne a pakolóhely. Persze attól még okozhat bosszantó pillanatokat a mindennapokban, ha éppen nincs hova tennünk a telefonunkat, vagy az üdítős üvegünk az ülésen csúszkál menet közben. Természetesen egy kisgyermekes családnak nincs az a tér, amit ne tudna megtölteni, de hiába van egy hatalmas csomagtartónk, ha csak pár apróságot szeretnénk elhelyezni, és nincs sehol egy megfelelő rekesz, hogy az ne ide-oda csapódjon az úton. 

 

 

1 2 > 
1 2 > 

Nagyon praktikus egy tépőzárral rögzíthető csomagtértáska, amit akár a csomagtér aljához vagy az oldalára is rögzíteni tudunk. Ha az elsősegély csomagot nem tudjuk hova tenni, vagy az izzó készletünknek, elakadásjelzőnknek nem találunk megfelelő helyet, akkor ebbe biztosan el tudja kényelmesen helyezni. Ugyanez a helyzet a tartalék olajjal, amihez még külön táskát is kínálunk, de ha az ásványvizes palackokat szeretné elhelyezni, némi elemózsiával az útra, akkor is igen hasznos lehet egy ilyen termék beszerzése, hogy ne a csomagtérbe szaladgáljon minden. 

Csomagtér táskák, rendezők a Kovács Autó Alkatrész webáruház kínálatában

Áruházunkban praktikus csomagrendezőt is talál, amely egy pillanat alatt kihajtható és a kívánt helyen tudod elrendezni a csomagjaidat, tárgyaidat, keigészítőidet. Előnye, hogy könnyen mozdítható, és letisztult, hasznos kiegészítője lehet a csomagtérnek. Az univerzális, összehajtható csomagrendezők előnye, hogy nincs fix méretük, így kisebb helyre is betehetőek, a tároló eredeti méretéhez képest. Ugyanakkor egy egyszerűbb hálós tárolózseb is hasznos lehet, ha rögzíteni szeretnénk cuccainkat.