AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Csomagtér háló választása.

Csomagtér háló használatával el lehet kerülni az idegesítő jelenséget és kényelmetlenséget, amit a csomagtérbe ömlesztve szállított tárgyak ide-oda csapódása okoz az autó haladása közben. Válogasson a belső felszerelési autós cikkek webáruház teljes választékából!

A csomagtartó háló funkciója

A csomagtartó háló funkciója, hogy az autó csomagtartójában szállított kisebb tárgyak ide-oda csúszását, csapódását megakadályozza. Ezzel nem csak egy jó adag idegességtől kíméli meg az autóst, amit a tárgyaknak a csomagtartó falához ütődésének hangja okoz, de az esetenként ezzel járó károktól is. 


Keresse meg autójához megfelelő csomagtér hálót:

1 2 > 
1 2 > 

Nem kevesen találkoztak már azzal, hogy bevásárlás után a csomagtartóba ömlesztett áru nem abban az állapotban érkezett haza, mint amiben elindult a szupermarket parkolójából, mert mondjuk az onnan palackozott sörként startolt Dreher a garázsban már csapolt sör volt.

A csomagtérháló működése

Csomagtér háló

A csomagtérháló működési elve nagyon egyszerű. A hálót a csomagtartó oldalához, vagy az aljához kell a szélein rögzíteni, majd a szállított tárgyakat a haló alá helyezni. A megfeszülő háló megakadályozza a szállítmány ide-oda csúszkálását, vagy azt, hogy egy erős fékezés hatására nagy erővel a csomagtartó falának ütközzön. Az utastérrel egy térben lévő csomagtartók esetében a háló attól is megvédi az utasokat, hogy a bevásárlás a nyakukban kössön ki, vagy egy ütközés következtében az autó eleje felé gyorsuló tárgyak sérüléseket okozzanak.