AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Autószőnyegek választása.

Az autószőnyegek feladata nem túl bonyolult, ám annál hasznosabb: segítenek tisztán tartani az autónkat, felfogják a koszt, a sarat, amely így nem kerül a sokkal nehezebben tisztítható felületekre. Az autószőnyegek mellett egyéb belső felszerelési autós cikk is szükséges kocsijába? Nálunk biztosan megtalálja, amit keres!

Gumi autószőnyegek nagy választéka kapható a webáruházban.

Az autószőnyegek szettben vásárolhatóak, egy készlet általában 4 darabból áll. Vannak olyanok is, amelyeken külön leszedhető hótálca is van. Anyaguk általában textil- vagy gumiszőnyeg, bár előfordulnak olyan változatok is, amelyeknek gumi és textil részeik is vannak.


Válogasson az autójához megfelelő autószőnyegek között:

Autószőnyeg webáruház a Kovács Autónál

A gumi könnyen takarítható, akár slaggal is, de a rászáradt sarat is lepergeti útközben, és az szétszóródik az autó kárpitján. Ezzel szemben a textil tovább tartja magában a szennyeződést, viszont mosásuk és száradásuk is tovább tart.

Az autószőnyegek típusai és anyaguk

Az autószőnyegek aszerint is két típusba sorolhatóak, hogy univerzálisak, vagy méretpontosak autótípusokhoz. Az univerzális autószőnyegek számos autótípusban használhatóak, kialakításuk úgy lett tervezve hogy szélein perforációk mentén méretre vághatóak. Míg a méretpontos autószőnyegek kifejezetten egy konkrét autótípushoz készülnek, ezeknek az az előnye, hogy precízen illeszkednek a helyükre, teljesen az autó belsejéhez tervezték őket.