AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Autószőnyegek választása.

Az autószőnyegek feladata nem túl bonyolult, ám annál hasznosabb: segítenek tisztán tartani az autónkat, felfogják a koszt, a sarat, amely így nem kerül a sokkal nehezebben tisztítható felületekre.

Gumi autószőnyegek nagy választéka kapható a webáruházban.

Az autószőnyegeket szettben lehet megvásárolni, egy készlet általában 4 darabból áll. Vannak olyanok is, amelyeken külön leszedhető hótálca is van. Anyaguk általában vagy textilszőnyeg, vagy gumiszőnyeg, bár előfordulnak olyan változatok is, amelyeknek gumi és textil részeik is vannak.


Keresse meg autójához megfelelő autószőnyeg garnitúrát:

Autószőnyeg webáruház a Kovács Autónál

A gumi könnyen takarítható, akár slaggal is, de a rászárad sarat is lepergeti útközben és az szétszóródik az autó kárpitján. Ezzel szemben a textil tovább tartja magában a szennyeződést, viszont mosásuk és száradásuk is tovább tart. Tekintse meg a többi felszerelési termékeinket is autójába!

Az autószőnyegek típusai és anyaguk

Az autószőnyegeket aszerint is két típusba lehet sorolni, hogy univerzálisak, vagy méretpontosak autótípusokhoz. Az univerzálisak számos autótípusban használható, kialakításuk úgy lett tervezve hogy szélein perforációk mentén méretre vághatóak. Míg a méretpontos autószőnyeg kifejezetten egy konkrét autótípushoz készül, ennek az az előnye, hogy precízen illeszkedik a helyére, teljesen az autó belsejéhez tervezték.