AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Autós hamutál választása.

Autós hamutál készenlétben tartásával nagy szolgálatot tehetünk azoknak az utasoknak, akik hosszabb autóút alkalmával nem bírják féken tartani a késztetést, hogy rágyújtsanak. A belső felszerelési autós cikkek webshop további választéka itt tekinthető meg.

Praktikusság a hosszabb úton

Az autós hamutál nem jelent meghívást a dohányzásra az autóban, mivel a dohányfüst veszélyes a nemdohányzók egészségére is. Mégis ajánlott a használata, ha valaki hosszabb útra készül erősen dohányos utassal a fedélzeten. Ebben az esetben ugyanis az autós hamutál használatával megoldható, hogy a lehetőleg nyitott ablaknál dohányozó utas cigaretta hamuja ne a padlóra kerüljön, hanem a hamutálba és a cigarettát a végén ne a cipőtalpán, hanem a hamutálban tudja elnyomni, a bűzrudacska maradéka pedig zárt hamutartóba kerüljön, ne az utca aszfaltjára.Az autós hamutál megjelenési formája

Autós hamutál

Ízlés szerint rendkívül sok formában jelenik meg a piacon. Vannak egészen luxus kivitelű, aranyozott, vagy ezüstözött tálkák is. Ki-ki az autója márkájához, a pénztárcájához leginkább illőt választhatja. A legjobbak persze azok, amelyek zárt térben, a rossz szagot izolálva tárolják a cigarettavégeket. Vannak olyanok is, amelyben egy vízréteg gondoskodik a kellemetlen szagok kizárásáról az utastérből. Vannak hamutálak, amelyeket kézben lehet tartani, így az autó mellett is használhatóak, de olyanok is, amelyeket az autó belső utasterében egy fix helyre rögzítették.