AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Autós bögre választása.

Autós bögre használatával számos kellemetlenségtől tudjuk megkímélni magunkat. Ez az egyszerű kis kényelmi eszköz valahol még az autózás biztonságára is hatással lehet. Nem csak autós bögre, de egyéb belső felszerelési autós cikkek is érdeklik? Kínálatunkban biztosan megtalálja, amire szüksége van.

Az autós bögre funkciója

Az autós bögre arra van kitalálva, hogy az autóban ülők, köztük a vezető is, utazás közben kényelmesen és biztonságosan tudjon folyadékokat fogyasztani. Egészen egyszerűen fogalmazva: a forró kávé, a tea, vagy a ragacsos üdítő a lehető legkisebb valószínűséggel ömöljön ki, kerüljön az utas nadrágjára, kezére, vagy az autó üléshuzatára.


Válogasson a kedvezményes árú autós bögre kínálatban:


Ezért az autós bögrének néhány dolgot nagyon jól kell tudnia. Ellenkező esetben, nem egyszerűen beszennyezzük az autót és a ruhánkat, leforrázzuk a kezünket, de könnyen balesetveszélyes helyzetet idézhetünk elő, főleg, ha a vezető kezére ömlik a forró kávé.

Milyen a jó autós bögre?

Autós bögre

Elsősorban felül zárhatónak kell lennie, hogy ne fröccsenhessen ki belőle a folyadék. Alul olyan kell legyen a formája, hogy beleilleszkedjen a pohár, illetve flakontartóba, ami a legtöbb autóban megtalálható. A fogantyújának, a fülének elég nagynak kell lennie, hogy könnyen megfoghassuk, és nyilván olyannak, ami nem vezeti a hőt, tehát akkor sem forró, ha a pohár tartalma az. A felül záró részt pedig úgy kell kialakítani, hogy az egy kézzel is könnyen nyitható és zárható legyen. Ha mindez így egyben megvan, akkor Önnek kiváló autós bögréje van.