AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Ablaktörő kalapács választása.

Ablaktörő kalapács segítségével lehet kitörni egy balesetet szenvedett járműből, amelynek ajtajai nem nyithatók a karosszéria deformálódása miatt.

Az ablaktörő kalapács funkciója

Az ablaktörlő kalapács is azok közé az autós tartozékok közé sorolható, amelyeket jobb, ha soha nem használunk, de ha egyszer szükség lenne rájuk és nincsenek kéznél, az könnyen végzetes lehet. Nyilván mindenki arra gondol, hogy az ablaktörlő kalapácsot használná, ha a vízbe esne, és elmerülve nem tudná az ellennyomás miatt kinyitna az ajtót, ...


Vásárolja meg kedvezményes áron autójához szükséges ablaktörő kalapácsot:


... és az elektromos ablakemelő természetesen víz alatt nem annyira működik. Pedig – bár erre is sor kerülhet, bármilyen valószínűtlen is -, sokkal egyszerűbb baleseteknél is szükség lehet, a kalapácsra. Még az autópályán is.

Nem extrém felszerelés az ablaktörő kalapács

Ablaktörő kalapács

 

Nem kell mindjárt akciófilmek extrém jeleneteire gondolni, az ablaktörő kalapácsnál. Elég, ha az autó az autópályán fejre áll és a deformálódott karosszéria miatt az ajtók nyithatatlanok, a tankból pedig szivárog az üzemanyag. Jó lenne minél hamarabb kijutni az autóból. Persze, ha a kalapács a csomagtartóban van és nem valahol bent, mégpedig könnyel elérhető helyen, akkor olyan, mintha nem is lenne. Pont, mint az autóbuszban, ahol még fontosabb és a helyén mégis csak egy felirat ékeskedik, amely szerint a kalapács a sofőrnél van. (Mert mindig ellopják.) A saját autónkban azonban talán nem kell ettől tartani.