AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Motormosó választása.

Motormosó folyadékokat használunk a motor belső mosásához. Amikor a motormosó kifejezést használjuk, mindig olyan folyadékokra gondolunk, amelyeket a motor belső mosására, tehát nem külső tisztogatására használunk. Válogasson a további autószerviz segédanyagok közül!

Motormosó az autó motorjának teljes tisztításához!

A motormosó jellemzően motormosó olaj szokott lenni, de nem csak az, mert a motormosó olaj mellett, használatos a motormosó adalék is. A motormosó adalék feladata, hogy javítsa a motormosás hatékonyságát. A motormosó folyadékokra jellemző, hogy csak erre a célra használják őket, vagyis a motormosás után mennek a kukába.


Keresse meg az autójához megfelelő motormosó terméket:

1 2 > 
1 2 > 

A motormosás célja, hogy a motor belsejében, a hengerek falára égett anyagokat eltávolítsák, a hengerfalat megtisztítsák, amivel visszanyerhető a motor korábbi teljesítménye. A motormosás alkalmával nem csak vegyi, de fémes szennyeződéseket is eltávolítanak a motorból.

Motormosó árak.

Autó motorjának mosása

A motormosó ár nagy mértékben attól függ, hogy milyen motormosót használunk, de a motormosó ár sem független a beszerzés helyétől, tehát itt is érdemes az autóalkarész webáruházak oldalaira kattintani és megnézni, hol a legolcsóbb a motormosó. Mivel a motormosás nem olyan egyszerű, mint egy automata mosógéppel kimosni a szennyest, ugyanis a motormosás ár jelentős mértékben a motor szét- és összeszerelésének árából áll. Többe kerül a motor szétszedése, majd szakszerű összerakása, mint maga a motormosás. Létezik viszont ma már szétszerelés nélküli belső motormosás, de ez csak szakosodott szervizekben, ellenőrzött körülmények között, garanciavállalással végezhető el.