AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Aktuális promóciók

Aktuális promócióink és akcióink

Facebook like Aktuális promócióink, akcióink

 

 


 

Ajándék 200ml WD-40
Vásároljon áruházunkban kettő darab 450 ml-es WD-40 univerzális sprayt, és ajándékba adunk mellé egy 200 ml-es flakont! Az akció 2018. december 04-től a készlet erejéig érvényes.

 


 

Total sapka promóció
Vásároljon bármilyen 4 vagy 5 literes Total olajat áruházunkban, és ajándékba adunk mellé egy Total Baseball sapkát! A promóció 2019. február 14-től a készlet erejéig érvényes. Az akció csakis online rendelés esetén érvényes (Posta, GLS, Sprinter). Egy megrendeléshez legfeljebb egy sapkát tudunk adni. (A promóció lejárt)

 


 

Duracell plüss nyuszi promóció
Vásároljon bármilyen Duracell autó akkumulátort, és megajándékozzuk egy plüss nyuszival! Az akció kizárólag az üzletünkben való személyes átvétel esetén érvényes, 2018. november 21-től a készlet erejéig. Akkumulátor kategóriáink között keresse meg az Ön autójához megfelelő Duracell akkumulátort.(A promóció lejárt)

 


 

Mobil 1 sapka promóció
Vásároljon bármilyen Mobil 1 olajat áruházunkban, és ajándékba adunk mellé egy Mobil 1 sapkát! A promóció 2019. január 14-től a készlet erejéig érvényes. Az akció csakis online rendelés esetén érvényes (postai kiszállítás). Egy megrendeléshez legfeljebb egy sapkát tudunk adni. (A promóció lejárt)

 


 

Ajándék heineken sör lejárt promóció
Vásároljon bármilyen KAVO Parts alkatrészt, és ajándékba adunk mellé egy doboz 0,33 literes Heineken sört! A promóció 2018. november 21-től a készlet erejéig érvényes és egy megrendelésnél legfeljebb 3 doboz sört tudunk adni. Autótípus szerinti keresőnkben találja meg az autójához megfelelő KAVO parts alkatrészt! (A promóció lejárt)