AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Ledes steklámpa választása.

Ledes steklámpa használatával lényegesen megkönnyíthető a szerelés a garázsban, de a professzionális szervizekben is. Legyen szó akár kábeles, vagyis a hálózati áramról, vagy elemről működtetett steklámpáról.

A ledes steklámpa előnyei

A ledes teklámpa előnyei nagyrészt a ledes világítástechnika előnyeiből származnak. A legfontosabb jó tulajdonsága a ledes világítótesteknek, hogy a többi fényforrással összehasonlítva lényegesen kevesebb energiát fogyasztanak, viszont sokkal erősebb fényt szolgáltatnak, amivel jobban, vagy messzebbre lehet látni.


Keresse meg autójához megfelelő ledes steklámpát:

1 2 > 
1 2 > 

További előnyük, hogy kedvező színhőmérsékletük miatt a természeteshez hasonló fényt bocsátanak ki, ami nem csak a jobb látást segíti elő, de nagyban hozzájárul ahhoz is, hogy szem kevésbé fáradjon el munka közben. 

A ledes steklámpa mobilitása

Ledes steklámpa

A szervizekben vagy akár otthon a garázsban folyó szerelésnél használatos steklámpáknál a kellő erősségű fény létrehozása érdekében általában a steklámpát a hálózati áramra kell kötni. Ellenkező esetben nem nyújt kellő teljesítményt, ami részben abban érhető tetten, hogy nem világít elég erősen, másrészt abban, hogy az energiát szolgáltató akkumulátor, vagy elem nagyon gyorsan lemerül, töltésre vagy cserére szorul. A ledes égők a kis energia felhasználással produkált erős fénynek köszönhetően elemről, vagy akkumulátorról is hosszú ideig üzemeltethetők és – ami ugyancsak fontos – a ledes égők kis mérete és alacsonyabb hőmérséklete miatt a leses steklámpa lényegesen funkcionálisabban alakíthatók ki, mint hagyományos társai.