AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Szerelőlámpák választása.

Szerelőlámpák könnyítik meg az autó javítását, amikor a motorházon belül, vagy a kocsi alatt nappali fényben is csak nehezen, vagy alig látható alkatrészeket megvilágítják. Más autós szerszámok, műszerek is érdeklik? Tekintse meg teljes választékunkat!

Mit tudnak a szerelőlámpák?

A szerelőlámpák magától értetődő funkciója, hogy megvilágítsák a rosszul megvilágított tárgyakat, alkatrészeket, részegységeket az autóban. Ez elsősorban a szerelőlámpák fényerejétől függ, ami különösen erős és – ami ugyancsak nagy fontos – a természetes fényhez hasonló a ledes szerelőlámpák esetében.


Válogasson a különböző szerelőlámpák között:


Ez azonban még nem elég ahhoz, hogy egy lámpa kiérdemelje a praktikus és ideális szerelőlámpa minősítést. Arra is szükség van, hogy vékony és általában nem nagy, főleg ne súlyos legyen, továbbá könnyen rögzíthető is, hogy szükség esetén a szerelő kezeit szabadon hagyandó, bárhová könnyen felakaszthassuk. Ugyancsak nagyon fontos tulajdonsága a szerelőlámpáknak, hogy nem törékenyek, nem mennek azonnal tönkre, ha leesnek, vagy valamihez hozzáütődnek.

Az ideális szerelőlámpa

Szerelőlámpa

Az ideális szerelőlámpa nem csak bírja a gyűrődést és erős, a természeteshez hasonló fényt bocsát ki, de akkumulátoros is. Ez azt jelenti, hogy működtetéséhez nincs szükség hálózati konnektorra, vagyis akár az út szélén, egy tó partján is működőképes, ami nem csak azért jó, mert elektromos csatlakozás hiányában is bevethető, de azért is, mert nem zavarja a szerelőt munkája közben az ide-oda húzandó kábel jelenléte. A legpraktikusabb szerelőlámpák akkumulátorai gyorsan feltölthetők, miközben a lámpa a tartalék akkumulátorról közben is működtethető.