AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Szerszámosláda választása.

Szerszámosláda használatával sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, amit az egyes szerszámok elvesztése, vagy hosszas keresése okoz, miközben az autó szerelésével vagyunk elfoglalva. Válogasson kapcsolódó autós szerszámok, műszerek kínálatunkból is!

A szerszámosláda funkciója

A szerszámosláda elég banális autós kelléknek tűnik és az ember hajlamos azt gondolni, hogy bármi alkalmas a szerszámok tárolására, amibe beleférnek, pedig ez nagyon nincs így. A jó láda nem csak arra alkalmas, hogy minden logika és rendező elv nélkül beledobáljuk a szerszámainkat,...


Keresse meg a szereléshez szükséges szerszámosládát::


...hanem arra, is, hogy azokat praktikusan, rendszerezve lehessen benne elhelyezni, és – ami ugyancsak nagyon fontos, bár nem látszik annak -, hogy a láda jól zárható legyen, kézben könnyen szállítható és bírja a szerelés közben gyakori olajos és egyéb szennyeződéseket, ezektől egyszerűen meg lehessen tisztítani.

A szerszámosláda anyaga

Szerszámosláda

 

A régi szép autós időkben a szerszámosláda, hogy bírja a szerelés közben előforduló mechanikus behatásokat, főleg fémből készült, aminek következtében nem egyszer maga a láda nehezebb volt, mint a benne tárolt szerszámok összesen. Ma már szinte kizárólag műanyagból készülnek a szerszámosládák, amelyek így sokkal könnyebbek, miközben nem kevésbé ütésállóak, mint a fémből készült elődeik. Belül úgy vannak kialakítva, hogy a leggyakrabban előforduló szerszámokat és műszereket jól átlátható módon, könnyen hozzáférhetően lehessen bennük elhelyezni.