AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Szerszámosláda választása.

Szerszámosláda használatával sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, amit az egyes szerszámok elveszése, vagy hosszas keresése okoz, miközben az autó szerelésével vagyunk elfoglalva.

A szerszámosláda funkciója

A szerszámosláda elég banális autós kelléknek tűnik és az ember hajlamos azt gondolni, hogy bármi alkalmas a szerszámok tárolására, amibe beleférnek, pedig ez nagyon nincs így. A jó szerszámosláda nem csak arra alkalmas, hogy minden logika és rendező elv nélkül beledobáljuk a szerszámainkat,...


Keresse meg a szereléshez szükséges szerszámosládát::


...hanem arra, is, hogy azokat praktikusan, rendszerezve lehessen benne elhelyezni, és – ami ugyancsak nagyon fontos, bár nem látszik annak -, hogy a láda jól zárható legyen, kézben könnyen szállítható és bírja a szerelés közben gyakori olajos és egyéb szennyeződéseket, ezektől egyszerűen meg lehessen tisztítani.

A szerszámosláda anyaga

Szerszámosláda

 

A régi szép autós időkben a szerszámosláda, hogy bírja a szerelés közben előforduló mechanikus behatásokat, főleg fémből készült, aminek következtében nem egyszer maga a láda nehezebb volt, mint a benne tárolt szerszámok összesen. Ma már szinte kizárólag műanyagból készülnek a szerszámosládák, amelyek így sokkal könnyebbek, miközben nem kevésbé ütésállóak, mint a fémből készült elődeik. Belül úgy vannak kialakítva, hogy a leggyakrabban előforduló szerszámokat és műszereket jól átlátható módon, könnyen hozzáférhetően lehessen bennük elhelyezni.