AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Olajszűrő fogó választása.

Olajszűrő fogó nélkülözhetetlen kelléke az olajcserének. Olajszűrő fogó nélkül számos gépkocsinál nem lehet az olajat lecserélni. Az ember közben azt gondolná, hogy egy ilyen tucatmunka, mint a fáradt olaj leeresztése és az új olaj feltöltése.

Olajszűrő fogó, olajszűrő leszedő lehet láncos, karmos, fogós.

A biztonságos olajszűrő cseréhez szükség van speciális célszerszámra, olajszűrő fogó használata ajánlott. Olajszűrő fogó nélkül, házilag, ez az, amit nem javasolunk. Nem azért, mert megoldhatatlan. De a kocsit meg kell emelni, vagy aknára kell állítani. És a fáradt olajat is tenni kell valahová.


Keresse meg a megfelelő olajszűrő fogóját autójához.

1 2 > 
1 2 > 

Olajszűrő leszedő fogó

Felelős, környezettudatos ember nem azért nem cserél maga olajat, mert nem tudja megcsinálni, hanem mert fáradt olajat nem önt a csatornába. Az olajszűrő leszedő ár nem olyan borsos, hogy visszatartaná az embereket attól, hogy maguk próbálkozzanak otthon az olajcserével. Tekintse meg kapcsolódó termékeinket!

Olajszűrő leszedő ár olcsó, ha ezzel megspóroljuk magunknak a munkadíjat.

Így hát meg lehet venni ezeket a láncos, karmos olajszűrő fogókat akár kevesebb, mint 10 ezer forintért is, főleg, ha előtte körülnéztünk az autóalkatrész webárházunk kínálatában, ahol nem ritkán akár akcióban is kifogható az ilyesmi. Magyarországon azonban az olajcsere munkadíjának a megtakarítása mellett sokan arra is rászorulnak, hogy az olajszűrő fogó árát is megpróbálják megspórolni.