AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Olajszűrő fogó választása.

Olajszűrő fogó nélkülözhetetlen kelléke az olajcserének. A fogó nélkül számos gépkocsinál nem lehet az olajat lecserélni. Az ember közben azt gondolná, hogy egy ilyen tucatmunka, mint a fáradt olaj leeresztése és az új olaj feltöltése, nem okozhat gondot. Böngésszen kapcsolódó autós szerszámok, műszerek választékunkból!

Olajszűrő fogó, leszedő lehet láncos, karmos, fogós.

A biztonságos olajszűrő cseréhez szükség van speciális célszerszámra, fogó használata ajánlott. A fogó használata nélkül, házilag, ez az, amit nem javasolunk. Nem azért, mert megoldhatatlan. De a kocsit meg kell emelni, vagy aknára kell állítani. És a fáradt olajat is tenni kell valahová.


Keresse meg a megfelelő olajszűrő fogó szerszámot autójához:

1 2 > 
1 2 > 

Olajszűrő leszedő fogó

Felelős, környezettudatos ember nem azért nem cserél maga olajat, mert nem tudja megcsinálni, hanem mert fáradt olajat nem önt a csatornába. Az olajszűrő leszedő ár nem olyan borsos, hogy visszatartaná az embereket attól, hogy maguk próbálkozzanak otthon az olajcserével.

Olajszűrő fogó ár olcsó, ha ezzel megspóroljuk magunknak a munkadíjat.

Így hát meg lehet venni ezeket a láncos, karmos olajszűrő fogókat akár kevesebb, mint 10 ezer forintért is, főleg, ha előtte körülnéztünk az autóalkatrész webárházunk kínálatában, ahol nem ritkán akár akcióban is kifogható az ilyesmi. Magyarországon azonban az olajcsere munkadíjának a megtakarítása mellett sokan arra is rászorulnak, hogy az olajszűrő fogó árát is megpróbálják megspórolni.