AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Mágnespálca választása.

Mágnespálca könnyíti meg szereléskor a rossz helyre esett kisebb fém alkatrészek gyors megtalálását. A motor rejtett zugaiba pottyant csavarok és alátétek keresését a mágnes mellett a pálcára szerelt ledes égő is segíti. Böngésszen kapcsolódó autós szerszámok, műszerek kínálatunkból!

A mágnespálca felhasználása

A mágnespálca egy szellemes, egyszerű, de a munkát nagyban megkönnyítő segédeszköz mindennemű szerelés közben. Egy-egy elgurult, ide-oda becsúszott fém alkatrészt szinte mással nem is lehet „szorult helyzetéből” kiszabadítani, ...


Keresse meg az autójához megfelelő mágnespálca szerszámot:


...mint egy gyakran teleszkóp szerűen meghosszabbítható és a végén még egy ledes fényforrással is felszerelt mágnespálca bevetésével. Nem csak az autójavításnál, vagy más szerelési munkáknál lehet nagyon jól használni, de a háztartásban is segítségünkre lehet. Különösen idősebb emberek számára könnyítheti meg a földre esett apró tárgyak felkutatását, mint amilyen például egy varrótű, egy gyűszű. 

A mágnespálca működése

Mágnespálca

A mágnespálcában egy nagyon erős, akár 3 kilós teherbírással rendelkező mágnes vonzza magához a tárgyakat, amelyek vizuális felderítését a pálca végén lévő ledes izzó könnyíti meg sötét, vagy rosszul megvilágított környezetben. A pálca, amely teleszkópos felépítésű, eredeti hosszának akár az ötszörösére is kihúzható. Így egy átlag 20 centiméteres mágnespálca közel egy méteresre növelhető. Ez azt is jelenti, hogy akár arra is alkalmas, hogy egy nehezen mozgó, vagy mondjuk kerekes székhez kötött ember is fel tud vele venni a földről a mágnesre reagáló tárgyakat.