AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Kompresszorok választása.

Kompresszorok könnyítik meg az autó karbantartását, szerelését, mindenütt, ahol nagy nyomású levegőre van szükség anyagok felhordásához, szerszámok működtetéséhez.

Kompresszor az autóban

Az autószereléshez, javításhoz nem csak a szervizekben, otthon a garázsban, de út közben is szükség lehet magas nyomású levegőt előállító kompresszorra. A leggyakrabban a gumiabroncsok pumpálására használjuk a kompresszort, ...


Keresse meg autójához szükséges kompresszort:


...de megfelelő fúvófejjel kiválóan alkalmas szennyezett alkatrészek, vagy az autó egyéb szennyezett részeinek megtisztítására is. A legpraktikusabbak – és általában ezt is ajánlják az autósoknak -, azok a légsűrítők, amelyeket az autó akkumulátoráról lehet, a legpraktikusabban a szivargyújtóhoz csatlakoztatva működtetni.

Kompresszor festéshez és csavarok meghúzásához

Autó kompresszor

 

A nagynyomású levegőt gyakran használják festékszóróknál a szükséges diszperzitás eléréséhez. Ilyenkor az egyébként más célra szánt kompresszorhoz egy festékszóró pisztolyt szoktak csatlakoztatni a hozzá tartozó festéktartállyal együtt. Akkumulátorról ritkábban szoktak csavarokat meghúzó egységet működtetni, mert ahhoz nem elég az akkumulátorról működtetett kompresszor sűrítő ereje, de például kisebb teljesítményű emelőt már jól lehet vele működtetni. Mint ahogy természetesen a gumimatrac, a gumimedence vagy egy gumicsónak is jól felfújható autós kompresszor segítségével.