AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Levegő pisztoly választása.

Levegő pisztoly használatával lehet egyes alkatrészeket könnyen megtisztítani, a különféle szelepeket, befúvó nyílásokat hatékonyan megtisztítani a lerakódott szennyeződésektől. Tekintse meg további autós szerszámok, műszerek választékunkat!

A levegő pisztoly elve

Az autó alkatrészei között se szeri se száma az olyanoknak, amelyek szelepként, ilyen vagy olyan befúvóként működnek, ahol levegő, üzemanyag vagy egyéb folyadék és gáznemű anyag szűk keresztmetszeten áramlik keresztül. Ezek az alkatrészek gyakran eldugulnak, tisztításra szorulnak, amit nem ildomos semmiféle eszközzel végezni,...


Vásárolja meg kedvezményes áron a levegőpisztolyt:


..mert könnyen az alkatrészek sérülését, a nyílások deformálódását idézhetjük elő. Ilyenkor az egyik leghatékonyabb eszköz, ha a gyorsan áramló levegő energiáját használjuk a nyílások megtisztítására, levegő pisztolyt veszünk igénybe.

A levegő pisztoly működése

Levegő pisztoly

 

A legegyszerűbb kézi levegőpisztoly úgy működik, mint egy egyszerű kézi pumpa. Egy kar meghúzásával, egy hengerben mozgó dugattyú sűríti össze a levegőt és a belőle kivezető cső végére szerelt szűk keresztmetszeten átáramló levegő tovább gyorsulva, nagy energiára tesz szert. A megtisztítani szándékozott nyíláshoz tartva lehet a levegő pisztollyal kifújni a levegő útjába került szennyeződést. Anélkül, hogy az adott alkarész belsejében bármilyen kárt okoznánk. Ez a legkíméletesebb eljárás, főleg ha a műveletet a szennyeződést oldó vegyszerek használatával kombináljuk.