AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Fali tartó választása.

Fali tartó igénybevételével mindig átlátható módon, rendben és kézhez állóan tudjuk tárolni az autónk szereléséhez, karbantartásához szükséges kisebb-nagyobb szerszámokat. Böngésszen webáruházunk teljes autós szerszámok, műszerek kínálatából!

A fali tartó funkciója

A garázsban, szerelő műhelyben használatos szerszámok tárolásának egyik legpraktikusabb módja egy fali tartó. Ez sokféle anyagból készülhet. Lehet fából, fémből, de műanyagból is. 


Keresse meg az eszköztároláshoz szükséges fali tartó elemet:


Utóbbi előnye, hogy a rugalmas műanyag segítségével a változó mérető kéziszerszámok is kellő erővel rögzíthetők, nem kell minden mérethez külön tartót használni, mert a műanyag alkalmazkodik a szerszám formájához, méretéhez. Másik nagy előnye a műanyagnak, hogy könnyen a falra szerelhető, könnyű és egyszerű a tisztán tartása.

A fali tartó előnyei

Szerszám fali tartó

A fali tartók, főleg a műanyagból készültek nagy előnye, hogy számos kiegészítő elemmel lehet nagyon könnyen bővíteni őket. A műanyag tartóelemekhez idomuló modulokkal tetszőlegesen továbbfejleszthetők. Így például: egyszerű kiegészítőkkel alkalmassá lehet tenni a fali tartót arra, hogy a szerszámok, műszerek mellett apróbb alkatrészeket, mint például csavarokat, alátéteket vagy akár biztosítékokat, ellenállásokat, égőket is tárolhassunk rajta, mégpedig úgy, hogy azok onnan nem potyognak le, nem sérülnek meg, de kiválóan láthatóak, ellenőrizhetőek, van-e belőlük elég és milyen választékban állnak a rendelkezésünkre.