AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Csomagolástechnika választása.

A csomagolástechnika azon műveletek összessége, mely során kialakítjuk valaminek a burkolatát, hogy annak minőségét megőrizzük. A csomagolástechnika feladata a külső környezeti hatásokkal szembeni védelem, mint például a különböző mechanikai hatások, nedvesség és páratartalom, UV sugárzás, hőmérséklet, levegő, rágcsálók és rovarok, kémiai és fizikai szennyeződések. 

A leggyakoribb csomagolási forma a kartondobozos megoldás, amit ragasztással lehet jól zárhatóvá tenni. A ragasztást felgyorsíthatja és nagyban megkönnyítheti egy szalagtartó gép, és ott is gyors munkavégzést tesz lehetővé, ahol a leragasztás kézi erővel történik. A ragasztószalagos lezárás után könnyen kibonthatjuk a csomagot, nem igényel különlegesebb szerszámot vagy hozzáértést. Maga a ragasztóanyag lehet hotmelt vagy akril, ami egy polipropilén alaphordozón van rajta, ami lehet átlátszó, vagy éppen a jól ismert barna színű. Nem csak a csomagolástechnika eszközök, de más autós szerszámok, műszerek is érdekesek lehetnek a számára? Nálunk mindent megtalál!

 

Csomagolástechnikai eszközök a Kovács Autó Alkatrész kínálatában

Az iparban és a kereskedelemben is nagy szerepet játszik a csomagolástechnika. Nem csupán az áru védelme a fontos, hanem hogy könnyen és gyorsan rögzíthető megoldásokat alkalmazzunk, és ne legyen nehéz szétbontani. Az eszközök használatát egyszerűen el lehessen sajátítani, és biztonságosak legyenek. A csomagolástechnika iparban a leggyakoribb a kézi pántolás, a ragasztás és a fóliázás, melynek eszközeit áruházunkban is megtalálhatja. 

Ha raklapra szeretnénk rögzíteni az árut, vagy ládákat, dobozokat szeretnénk lezárni, akkor a kézi pántoló nagyszerű megoldást kínál. Erős, stabil tartást biztosít és a kezelése sem túl bonyolult. A pántológéphez széles körben használatos a műanyag pántszalag, aminek a zárása pánthüvellyel történik.