AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Fúró-csavarozók alkatrészek.

Akkus fúró-csavarozó használatával lényegesen megkönnyíthetjük a fúrással és csavarok ki-be hajtásával kapcsolatos munkánkat, ráadásul szinte bárhol. Más akkumulátoros gépek is szükségesek autója javításához? Tekintse meg teljes kínálatunkat!

Az akkus fúró-csavarozó előnyei

Az akkus fúró-csavarozó szinte mindent tud, amit egy ugyanilyen fúró-csavarozó, amely hálózati áramról működik. Azzal a nagy előnnyel, hogy bárhol bevethető, tehát nem csak otthon a garázsban, a hálózati csatlakozó közelében, de az erdőben, a tengeren, vagy a sivatagban is. 


Keresse meg az autójavításhoz szükséges akkus fúró-csavarozó szerszámot:


Olyankor is praktikusabb, amikor egyébként lenne mód egy ilyen eszközt a hálózatról működtetni. Mert ilyenkor sem kell állandóan arra figyelnünk, hogy mögöttünk egy kábel kanyarog, az hogy ér el a bevetés helyére, mit kell tenni, hogy ne gubancolódjon össze, ne lépjünk rá, ne akadjon be sehová, hová tettük a hozzá szükséges hosszabbítót.

Az akkus fúró-csavarozóval szembeni elvárások

Akkus fúró csavarozót tart egy hölgy

 

Az eszköz funkciójából adódóan az egyik legfontosabb elvárás az akkus fúró-csavarozóval szemben, hogy a lehető legnagyobb teljesítményű legyen, vagyis képességei ne maradjanak el a hálózatról működtetett hasonló eszközök mögött. Ennek megvalósulásában a felhasznált akkumulátor minősége a döntő. Az, hogy milyen mennyiségű elektromos energiát képes tárolni, mert ez szabja meg a fúráshoz és a csavarozáshoz rendelkezésre álló energia nagyságát, egészen pontosan azt, mennyi ideig és milyen fordulatszámon, erővel tudjuk vele a munkát végezni.