AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Színfelújító választása.

A színfelújítóknak már a nevében is benne van, hogy az autók színeit újítják fel, vagyis olyan folyadékokról van szó, amelyek képesek felfrissíteni és feldobni az autó kinézetét azzal, hogy felújítják a színét. A színfelújító folyadékot érdemes akkor alkalmazni, amikor kicsit megunja az autója egyszerű kinézetét, hiszen ezzel az egyszerű folyadékkal is sokat lehet dobni egy autó állapotán.

A színfelújító folyadékok legfőbb tulajdonságai

A színfelújító folyadékok több különböző ml-es kiszerelésben is kaphatóak, vannak például 400 és 500 ml-es kiszerelésűek is, amelyeket többször is fel lehet használni. A színfelújító folyadékok olyan színes fényezők, amelyek tartalmazzák a megfelelő szín pigmenteket. Az autólakkot képes egy szempillantás alatt tökéletesen kifényesíteni, és a lakk kisebb sérüléseit könnyen el is képesek fedni. Ezen kívül a metál, illetve nem metál fényezésű lakkozott felületek színeit is felújítja vagy éppen visszaállítja, így az autó olyan lesz akár újkorában. A színfelújítók mind polírozó tulajdonsággal rendelkeznek, és bármilyen időjárási körülménytől megvédik a jármű festését. A színfelújítók legfőbb tulajdonsága tehát az, hogy tökéletesen képesek kifényesíteni az autót.


Keresse meg az autójához megfelelő színfelújító folyadékot:


Mikor érdemes színfelújítót használni?

Színfelújításra általában akkor van szükség, amikor már unja autója megszokott kinézetét és szeretné, ha járműve újra visszakapná fényes kinézetét, hiszen ezekkel a folyadékokkal ez is elérhető. Tavasszal szokták a leggyakrabban alkalmazni ezeket, újra feléled a természet, akkor szükség van arra, hogy autója is újra eredeti fényességében ragyogjon. Nem kell rögtön szervizbe vonulni ha nem vagyunk elégedettek az autó kinézetével, vannak olyan dolgok, mint például a színfelújító használata, amivel házilag is tehetünk valamit kedvenc járművünkért.