AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Szélvédőmosó nyári választása.

Szélvédőmosó nyári kiadásban a legalkalmasabb már kora tavasszal is a szélvédő tisztán tartására. Minden gépkocsivezető számára világos, hogy télen és nyáron nem ugyanazokat a szennyeződéseket kell eltávolítani a szélvédőről. Válogasson kedvére teljes autóápolás kínálatunkból!

A nyári szélvédőmosó szerepe a melegebb napokon

A nyári szélvédőmosó speciális feladata tehát mindenek előtt a szélvédőre tapadt rovarmaradványok hatékony oldása és így eltávolításuk megkönnyítése. Amikor a kemény kitinvázakat a nyári szélvédőmosó felpuhítja és az üvegről leválaszthatóvá teszi, akkor megkönnyíti annak tisztítását, ...


Keresse meg az autójához megfelelő nyári szélvédőmosó terméket:

<<  < 1 23 4 5 > 
<<  < 1 23 4 5 > 

Nyári szélvédőmosó használata autóhoz...ezzel fontos szerepet játszik abban is, hogy az első szélvédőn a gépkocsi vezetője jól lássa az utat. Ki nem ismerné azt a jelenséget, amikor egy – egyébként alig láthatóan szennyezett - valamilyen vékony filmrétegtől fénylő üvegen keresztül, a szemből érkező napfény hatására hirtelen szinte semmit sem látunk a járműből előre. Ez nagyon balesetveszélyes. Már csak ezért is fontos a szélvédő alapos megtisztítása.

A nyári szélvédőmosó haszna.

A leglátványosabb különbség a téli és a tavaszi-nyári szélvédő szennyeződések között az, hogy a jó idő beköszöntével azonnal megjelennek az üvegen a rovarok és különféle bogarak, a levegőben közlekedő kisebb és még kisebb élőlények tömegei. Pontosabban azok maradványai. A kitin és egyéb fehérjekenetek eltávolításához van szükség a speciális mosószer nyári változatára. A folyadék hozzájárul ahhoz is, hogy az ablaktörlő lapátunk gumi betéteit ne kelljen olyan gyakran cserélni. Hosszú utak alkalmával, vagy csak mert lusták vagyunk megállni egy benzinkútnál, vagy otthon időt szakítani a szélvédő alapos lemosására, a szélvédő megtisztításának hálátlan feladata az ablaktörlőre marad. Ez azonban alaposan igénybe veszi az ablaktörlő gumiját. Nem is gondolunk rá, pedig kellene, hogy a folyadék nem csak az ablaktörlő gumikat, de magát a szélvédő üvegét is megkíméli a rovarmaradványok száraz törlésével, ide-oda kenésével járó karcolásoktól.