AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Szélvédőmosó nyári választása.

Szélvédőmosó nyári kiadásban a legalkalmasabb már kora tavasszal is a szélvédő tisztán tartására. Minden gépkocsivezető számára világos, hogy télen és nyáron nem ugyanazokat a szennyeződéseket kell eltávolítani a szélvédőről.

A nyári szélvédőmosó szerepe a nyári és tavaszi meleg napokon.

A nyári szélvédőmosó speciális feladata tehát mindenek előtt a szélvédőre tapadt rovarmaradványok hatékony oldása és így eltávolításuk megkönnyítése. Amikor a kemény kitinvázakat a nyári szélvédőmosó felpuhítja és az üvegről leválaszthatóvá teszi, akkor megkönnyíti annak tisztítását, ...


Keresse meg autójához megfelelő nyári szélvédőmosót:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Nyári szélvédőmosó használata autóhoz...ezzel fontos szerepet játszik abban is, hogy az első szélvédőn a gépkocsi vezetője jól lássa az utat. Ki nem ismerné azt a jelenséget, amikor egy – egyébként alig láthatóan szennyezett - valamilyen vékony filmrétegtől fénylő üvegen keresztül, a szemből érkező napfény hatására hirtelen szinte semmit sem látunk a járműből előre. Ez nagyon balesetveszélyes. Már csak ezért is fontos a szélvédő alapos megtisztítása. Tekintse meg további termékeinket is autója ápolásához!

A nyári szélvédőmosó haszna.

A leglátványosabb különbség a téli és a tavaszi-nyári szélvédő szennyeződések között az, hogy a jó idő beköszöntével azonnal megjelennek az üvegen a rovarok és különféle bogarak, a levegőben közlekedő kisebb és még kisebb élőlények tömegei. Pontosabban azok maradványai. A kitin és egyéb fehérjekenetek eltávolításához van szükség a speciális szélvédőmosó nyári változatára. A nyári szélvédőmosó hozzájárul ahhoz is, hogy az ablaktörlő lapátunk gumi betéteit ne kelljen olyan gyakran cserélni. Hosszú utak alkalmával, vagy csak mert lusták vagyunk megállni egy benzinkútnál, vagy otthon időt szakítani a szélvédő alapos lemosására, a szélvédő megtisztításának hálátlan feladata az ablaktörlőre marad. Ez azonban alaposan igénybe veszi az ablaktörlő gumiját. Nem is gondolunk rá, pedig kellene, hogy a nyári szélvédőmosó nem csak az ablaktörlő gumikat, de magát a szélvédő üvegét is megkíméli a rovarmaradványok száraz törlésével, ide-oda kenésével járó karcolásoktól.