AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Portalanító választása.

Sajnos nemcsak a lakásokban, de az autók utasterében is nagyon könnyen letelepszik a por, és ilyenkor nagy szükség van egy portalanító készletre, mert ha nem, akkor egy idő után nagyon csúnyán le tud telepedni a por és a piszok. Az autó külsejéhez és a kerekek portalanításához teljesen más portalanító eszközöket és folyadékokat szokás használni, viszont elengedhetetlen, hogy ezek minden autóban jelen legyenek. Tekintse meg teljes autóápolás választékunkat!

A kerekek portalanítása

A kerekekhez mindenképpen lágyabb portalanítót kell használni, olyat amely nem savas tisztítószerrel rendelkezik, hogy az ne legyen ártalmas a kerekeknek semmilyen szempontból. A portalanító használata egyszerű, csak le kell fújni a poros kereket ezzel a folyadékkal, majd hagyni kell állni néhány percig, ezután pedig le kell mosni róla. Amint tiszta és portalan lett a kerék, át kell törölni egy mikroszálas törölközővel, és már készen is van a kerekek portalanítása. 


Keresse meg az autójához megfelelő portalanítót:


Az utastér és az autó külsejének portalanítása

Portalanító kendőAz utastér számára is lehet már kapni magas minőségű vegyszereket és mikroszálas törölközőket, amikkel elkerülhetőek a karcolások és sérülések amiket portalanítás közben véletlenül elkövetünk. A legjobb ilyenkor is puha törölközőket használni, és olyan tisztítószereket, amelyek nem tartalmaznak káros anyagokat. Ami az autó külsejét illeti, a legjobb és leghatásosabb portalanító minden esetben a víz. A vízen kívül kiváló megoldás lehet egy spray is, ami eltávolítja majd a port és a piszkot az autóról ráadásul ez karcolásokat sem hagy a festésen, márpedig portalanítás esetén az a veszély mindig fennáll. Számos portalanító spray, vegyszer és törölköző is kapható már a piacon amelyek mind rendkívül hatásosak és könnyen eltávolítják a port az autóról, legyen szó a külsejéről, a kerekekről, vagy éppen az utastérről egyaránt.