AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Műanyagápoló választása.

Műanyagápoló termékeink nem csak védik a műanyagot, de akár még vissza is adják annak eredeti színét, csillogását is. Használható autónk műszerfalára és minden más műanyag burkolatra az utastérben. Webáruházunk teljes autóápolás termékkínálata ide kattintva érhető el.

Műanyagápoló használata.

Műanyagápoló anyagok lehetnek flakonosak, de van spray is. A színt is élénkítő műanyagápoló kiválasztásánál értelemszerűen arra is figyelni kell, hogy a flakonon milyen szín ápolására javasolják az adott műanyag ápoló folyadék vagy a műanyag ápoló spray használatát.


Vásároljon autójához kedvező áron műanyagápolót, hogy megóvja értékét és újszerűvé varázsolja!

1 2 3 > 
1 2 3 > 

Műanyagápoló használata autóbanA műanyag ápolás két funkciót tölt be. Egyrészt olyan felületet viszünk a műanyagra, amely védelmet nyújt, főleg az agresszív vegyszerek, az olyan anyagok ellen, amelyek oldják a műanyagot. Ebben a csoportban tartozhatnak akár az egyszerű kenőanyagok, olajok, zsírok, de például a hűtővizek, fagyállók is.

Műanyagápolás autónkon.

A műanyagápolás érintheti a gépkocsi belső terében található műanyag szerelvényeket, mondjuk például mindjárt a műszerfalat és annak számos tartozékát, gombját, kapcsolóját, de a külső műanyagfelületeket is, amiből ott is akad bőven. A külső műanyagfelület ápolása nagyobb odafigyelést igényel. Itt is az első a felület megtisztítása, és utána ajánlott a műanyagápoló használata. Ez nyilván nagyobb munka, hiszen a szennyezésforrások száma is nagyobb, mondjuk a lökhárító ápolásánál, ahol a felverődött sár, por az ég világon mindent tartalmazhat. A lökhárító műanyagápolása viszont azért is fontos, mert a műanyaggal érintkező egyéb alkatrészek és anyagok védelme, például a krómozás megóvása szorosan összefügg a rajta lévő műanyag elemek kezelésével.

Spray használata

Valamennyi autóápolási termék között a legpraktikusabb a spray kiszerelés. Elsősorban nyilván azért, mert permetezéssel a legegyszerűbb a kívánt felületre juttatni az felület kezelő anyagot. A műanyagápoló és gumi ápoló és tisztító spray jól használható ajtótömítések, jármű gumiköpenyek, poliészter, akril, ABS, polietilén, polipropilén felületek színének felélénkítéséhez és védelméhez. Vigyázzunk, mert előfordul, hogy egy műanyagápoló spray már nem ajánlott gumi ápolásához és fordítva.