AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Lökhárító ápoló választása.

Lökhárító ápoló használatával nem csak szép csillogóvá varázsolhatjuk az autónk lökhárítóját, de egyben olyan bevonattal is ellátjuk, amely védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Egyéb autóápolás termékre is szüksége lenne? Keresgéljen teljes kínálatunkból!

A fekete lökhárítók is gondozást igényelnek

Az teljesen természetes mindenki számára, hogy a krómozott csillogó-villogó lökhárítókat tisztítani, fényesíteni, védeni kell a víz, az olaj és a szennyező anyagok romboló hatásával szemben, de ugyanez a helyzet a fekete színű nem krómozott lökhárítókkal is.


Vásárolja meg kedvezményes áron autójához szükséges lökhárító ápolót:


Nekik készül a lökhárító ápoló, amely kifejezetten az ilyen, fekete lökhárítókat tisztítja, védi és teszi szépen, frissen csillogóvá, azzal, hogy visszahozza az eredeti fekete színüket. Ezen kívül a lökhárító ápoló még be is tömi a kisebb karcolásokat és elfedi a csúnya elszíneződéseket, foltokat.

A lökhárító ápoló használata

Lökhárítóra lerakódott szennyeződés

 

A lökhárító ápoló használata nem bonyolult. Először is a lökhárítót kell megtisztítani a különféle rátapadt szennyeződésektől, rovarmaradványoktól, olajtól, sártól. Amikor ezzel végeztünk, alapos felrázása után, a lökhárító ápolót puha, száraz ronggyal egyenletesen felvisszük a kívánt felületre. Hagyni kell megszáradni, majd egy ugyancsak puha, száraz ronggyal lehet fényesre polírozni az érintett felületeket. Ne feledjük: ezzel nem csak szebbé tesszük az autónkat, de meg is védjük a korai elhasználódástól a leginkább szem előtt lévő alkatrészeit.