AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Lökhárító ápoló választása.

Lökhárító ápoló használatával nem csak szép csillogóvá varázsolhatjuk az autónk lökhárítóját, de egyben olyan bevonattal is ellátjuk, amely védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben.

A fekete lökhárítók is gondozást igényelnek

Az teljesen természetes mindenki számára, hogy a krómozott csillogó-villogó lökhárítókat tisztítani, fényesíteni, védeni kell a víz, az olaj és a szennyező anyagok romboló hatásával szemben, de ugyanez a helyzet a fekete színű nem krómozott lökhárítókkal is.


Vásárolja meg kedvezményes áron autójához szükséges lökhárító ápolót:


Nekik készül a lökhárító ápoló, amely kifejezetten az ilyen, fekete lökhárítókat tisztítja, védi és teszi szépen, frissen csillogóvá, azzal, hogy visszahozza az eredeti fekete színüket. Ezen kívül a lökhárító ápoló még be is tömi a kisebb karcolásokat és elfedi a csúnya elszíneződéseket, foltokat.

A lökhárító ápoló használata

Lökhárítóra lerakódott szennyeződés

 

A lökhárító ápoló használata nem bonyolult. Először is a lökhárítót kell megtisztítani a különféle rátapadt szennyeződésektől, rovarmaradványoktól, olajtól, sártól. Amikor ezzel végeztünk, alapos felrázása után, a lökhárító ápolót puha, száraz ronggyal egyenletesen felvisszük a kívánt felületre. Hagyni kell megszáradni, majd egy ugyancsak puha, száraz ronggyal lehet fényesre polírozni az érintett felületeket. Ne feledjük: ezzel nem csak szebbé tesszük az autónkat, de meg is védjük a korai elhasználódástól a leginkább szem előtt lévő alkatrészeit.