AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Krómtisztító választása.

Krómtisztító paszta, spray segítségével a gépkocsik krómozott és egyéb nemesfém alkatrészeit lehet megtisztítani a rozsdától, illetve védelmet lehet nyújtani az oxidációval szemben.

Krómtisztító paszta vagy spray tisztítja és védi autónk króm felületeit, használata egyszerű.

A krómtisztító nem csak a kifejezetten krómozott alkatrészeknél használható, de számos nemesfémből készül alkatrész megtisztítására, védelmére alkalmas.A legegyszerűbb krómtisztító a krómtisztító paszta. A legismertebb ezek között a Prevent krómtisztító paszta, amely leggyakrabban 150 milliliteres kiszerelésben kerül forgalomba.


Rendelje meg autójához szükséges krómtisztítót:


A legprimitívebb krómtisztító az ecet. Nagyanyáink közkedvelt anyaga volt, de még ma is vannak, akik esküsznek az ecetre, sokuk szerint a legeredményesebb, legolcsóbb krómtisztító. Olcsóbb, mint a fogkrém, amit szintén a jó krómtisztítók között szokás emlegetni. További kapcsolódó termékek!

Krómtisztító spray az egyenletes és könnyed króm felület tisztításához!

Krómtisztító paszta felkenés autóra

A legkényelmesebb természetesen itt is a krómtisztító spray. Nagy előnye, hogy jól, egyenletesen lehet a spray segítségével a krómtisztító anyagot a tisztítandó alkatrészre felvinni. Sokkal gazdaságosabb ezáltal, mint a krómtisztító paszta. Aki a krómtisztító spray mellett dönt a rendkívül erős szagot hátrahagyó ecet és a drága fogkrém helyett, annak ajánljuk, hogy keresse fel webáruházunkat, ahol a legkiválóbb, legjobb márkájú krómtisztítók között válogathat. Olyan kiszerelésben vásárolhatja meg a krómtisztító kenőcsöt, vagy sprayt, ami a legjobban alkalmazkodik a tisztítandó felület nagyságához.