AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Kátrányoldó választása.

Kátrányoldó használatával lehet a leghatékonyabban megszabadítani az autó alvázára vagy bármilyen alkatrészére rakódott kátránytól, vagy aszfaltmaradványoktól.

A kátrányoldó feladata

A kátrányoldó vegyszer feladata, hogy feloldja az autó egyes alkatrészeire rakódott kátrányt és így megkönnyítse annak eltávolítását. Arra is alkalmas, hogy a rovarok kitinjét, vagy egyéb biológiai szennyeződést, így például a tűlevelűek gyantáját is elemeire bontsa, de még egyes ragasztó anyagok maradékainak eltávolítására is hatékonyan lehet alkalmazni.


Vásárolja meg kedvezményes áron autójához szükséges kátrányoldót:


Mindeközben nem károsítja a megtisztítandó alkatrészeket, közöttük a gumiból, műanyagból készülteket sem.

A kátrányoldó használata

Az autóra lerakódott kátrány

 

A kátrányoldó használata nem bonyolult, mert – mivel általában spray formájában forgalmazzák – egyszerű a kívánt helyre permetezni a vegyszert. Ez után csak várni kell egy ideig. Addig amíg az oldódás folyamata beindul és könnyen eltávolítható állapotba kerülnek a szennyező anyagok, azaz akár egy ronggyal le lehet őket törölni az alkatrész felületéről. Eközben a kátrányoldó – és ez nagyon fontos – nem lép reakcióba magával az alkatrésszel. Számos olyan anyag lenne ugyanis, a kátrányoldón kívül, ami képes a kátrányt oldani, de ezek kárt okoznának a megtisztítani szánt alkatrész anyagában.