AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Kárpit tisztító választása.

Kárpit tisztító hab, kárpittisztító spray vagy sampon, egyszóval autókárpit tisztító vegyszer gyakran szükséges lehet, legalábbis gyakrabban, mint szeretnénk, ugyanis az autóülés gyakran koszolódik és érdemes megőrizni tisztaságát egy kárpit tisztító segítségével. Egyéb autóápolás szerre is szüksége lenne? Nálunk biztosan megtalálja, amit keres!

Kárpit tisztító webáruház, keresse meg autója ápolásához megfelelő kárpittisztítóját!

Gyakori kellemetlenség ugyanis, hogy a mozgó, rázkódó, esetleg váratlanul fékező autóban kiborul valami, esetleg lepotyog a fagyi a tölcsérről és csúnya foltot hagy az üléshuzaton. Az olajról, rágógumiról, vagy akár tintáról nem is szólva. Ilyenkor aztán kényelmetlen feladata vár ránk, szűk helyen, nehezen hozzáférhető felületeket kell tisztogatnunk. Erre a feladatra a legalkalmasabb egy kárpit tisztító.


Keresse meg az autójához megfelelő kárpit tisztítót:

<<  < 12 3 > 
<<  < 12 3 > 

Autómosók többnyire felvannak szerelkezve kárpittisztításra is, de egy kellemes hétvégi délutánon sokaknak jobban esik ha maguk törődnek autójukkal. A kárpit tisztító hab vagy kárpittisztító spray nem túl drága és még a makacs szennyeződéseket is gyorsan és kíméletesen eltávolítja a kárpitból és a szőnyegekről. A webáruházban például Sonax kárpit tisztító spray és SCT kárpit tisztító hab is kapható.

Az autó kárpitjának tisztítása