AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Karceltávolító választása.

Karceltávolító alkalmazásával szinte nyomtalanul lehet eltüntetni kisebb, de nagyobb karcolásokat is az autó karosszériáján, de akár a szélvédő üvegén is. A művelethez szükséges anyagot gyakran spray, vagy ceruza szerű flakonban árusítják, ami megkönnyíti a művelet pontos végrehajtását. További autóápolás termékeket ide kattintva érhet el.

A karceltávolító előnye

Használatával megtakaríthatjuk a karosszéria lakatos felkeresését, ha a fényezés kisebb felületen sérült, karcolás keletkezett rajta. Ezzel időt, fáradságot és természetesen pénzt takarítunk meg. A karceltávolítók többsége olyan anyagot tartalmaz, ami napfényre szárad. A legtöbb fajta minden színű gépkocsihoz használható.


Keresse meg az autója ápolásához szükséges karceltávolítót:

1 2 > 
1 2 > 

Nem csak egyszerű, házilag alkalmazható, de tartós megoldást is kínál a kisebb javításokhoz. Amikor a karcolást a karceltávolítóval kitöltjük nem egyszerű esztétikai helyreállító műveletet végzünk, de prevenciót is, hiszen ezzel megakadályozzuk, hogy a festett felületen keletkezett barázdán keresztül a korrózió utat találjon az anyag belsejébe.

Az autó karcolódásainak eltávolítása.

Autó karcolás eltávolítása.

A kezelni kívánt felületet először alaposan meg kell tisztítani. Hagyni kell teljesen megszáradni. Csak ezt követően lehet bevetni a karceltávolítót. Ha karceltávolító ceruzát használunk, akkor vigyázni kell arra, hogy először a hegy többszöri benyomásával kellően megnedvesítsük a ceruza hegyét. Vigyázzunk, hogy közben a hegy ne csússzon vissza a ceruzába. Igyekezni kell a művelettel, mert az UV sugárzás hatására az anyag gyorsan megszilárdul. A művelet végén puha ronggyal töröljük le a felesleget a felületről. Minden esetben árnyékban és 10 C foknál melegebb időben dolgozzunk a karceltávolítóval. A megszárítás már közvetlenül a napon történhet.