AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Csiszoló paszta választása.

A csiszoló paszta fémek megmunkálására és egyéb felületek tisztítására alkalmas. Az időjárás miatt kialakult matt és megviselt lakkréteget lecsiszolja.

A csiszoló paszta alkalmazása

A csiszoló paszta alkalmas fém, illetve egyéb anyagok polírozására és csiszolására, elöregedett és matt felületek fényezéséhez, karcolásokhoz és utólagos lakkozáshoz. Eltünteti a használat során előforduló nyomokat, az elöregedett és az új lakkfelületeken. A csiszoló paszta a fakó és elhasználódott fényezést élénkíti. Összetevői különböző finomságú földpátok és csiszolószemcsék keveréke, mely fémek és nem fémek csiszolására, valamint polírozására alkalmas. Használatával az újra fényezéshez megfelelő alapot biztosíthatunk, kismértékű területeken. Nagymértékben megszünteti a friss javítólakkokon a festékködöt és polírozza az utólag lakkozott részeket is.


Keresse meg az autójához megfelelő csiszoló pasztát:


A csiszoló paszta hatékonysága

Sonax csiszoló pasztaA csiszoló pasztát olyan felületeken használjuk, melyek nem túl érzékenyek, mert a paszta olyan szemcsés összetevőkből áll, mely egy vékony réteget eltávolít. A csiszoló paszta kiválasztásakor a megfelelő terméket kell kiválasztani, ha kiváló eredményt szeretnénk elérni. Ehhez érdemes egy hozzá értő személyt megkérdezni. A felület minőségétől és felületétől függ, hogy melyik paszta számunkra a legalkalmasabb. Előfordulhat, hogy egy helyen több szemcsemérettel rendelkező csiszolópasztákat kell alkalmaznunk. Figyeljünk oda, hogy mindig szálirányban dolgozzunk. A termék hatékonyságát növelhetjük azzal, hogy nem kézzel végezzük a munkafolyamatot, hanem egy olyan géppel, amely körkörös mozgással teríti el a felületen az anyagot. Az első csiszolás után portalanítsunk, így észrevehetjük a fennmaradt hibákat. Ezután nedves ronggyal töröljük át, majd hagyjuk száradni, később hozzákezdhetünk a festéshez, lakkozáshoz és egyéb kezelésekhez.