Keresés Motorkerékpár szerint

     Sachs

     Sachs logó

     Sachs lengéscsillapító, Sachs kuplung készlet széles választékban

     A versenyek világában is megtalálhatjuk már több mint 90 éve, és a minőség itt is szembetűnő, hiszen a márka által szponzorált csapatok sorozatos bajnoki címei mind ezt igazolják, s, hogy ne maradjunk példa nélkül, a 2007-es Dakaron VW Touareg-et vezető négyszeres Dakar-győztes finn Ari Vatanen kocsijához a hidraulikus vezérlésű kuplungot szállította a Sachs, s az ő fejlesztésük volt a versenysportban alkalmazott magas teljesítményű karbon kuplung rendszere is. De hogy még ne érjen véget a sor, olyan nagysikerű sporteseményen, mint a Forma 1, is talált lehetőséget, így lett támogatója a BMW Saubernek, valamint lengéscsillapítót szállít a Ferrarinak és kuplungot a Honda Racingnek.

     Sachs alkatrészek webáruházunkban:

     • Kuplung készlet
     • Lengéscsillapító
     • Kettőstömegű lendkerék
     • Spirálrugó
     • Toronycsapágy készlet
     • Toronycsapágy
     • Kinyomócsapágy
     • Kuplung munkahenger
     • Lengéscsillapító porvédő készlet

     Válogasson az autójához megfelelő Sachs lengéscsillapító kínálatból:

     Lengéscsillapítók, autórúgó, futómű

     Biztonságosan az úton Sachs lengéscsillapítóval A Sachs lengéscsillapító eredeti minőségével és innovatív technológiájával megkülönbözteti magát a többiektől. Biztosítja a teljesítményt és a dinamikát, így garantálva a tökéletes tapadást és kanyarodást, még a legnagyobb kihívásokat követelő utakon is. Hirtelen vészhelyzet, féktávolság! Minden hatodik autóban hibás lengéscsillapító veszélyezteti a baleset elkerülését. A probléma az, hogy a lengéscsillapítók fokozatosan kopnak el, és a legtöbb esetben a sofőr nem veszi észre az autóján vezetés közben az egyre lassabb kormányzási viselkedést és az egyre nehézkesebb megállást fékezéskor. Az igazi veszély pont ebben rejlik, mert a hibás lengéscsillapítókra már csak akkor derül fény, amikor szélsőséges vészhelyzetben, például egy hirtelen kikerülő manőver vagy vészfékezés esetén a legnagyobb szükség lenne rá. Ezért, a lengéscsillapítókat rendszeresen meg kell vizsgáltatni egy szakértővel, vagy szervizben minden 80 000 km után. OEM minőség! Számos jól ismert gépjárműgyártó autói a márka lengéscsillapítóival vannak felszerelve. Az eredeti berendezés know-how-t is használják alkatrészek gyártása. Ezért lengéscsillapítóik az utángyártott alkatrészek piacát is meghódították.

     Alumínium lengéscsillapítók

     Számtalan különböző típusú lengéscsillapítót kínál, például egycsöves és kétcsöves lengéscsillapító, felfüggesztés rugóstagokkal szerelt lengéscsillapító, rugó hordozó (lengéscsillapító rugós lemezzel van szerelve), és felfüggesztés hengerek (hidraulikus szintező rendszerrel szerelt). Egyik különleges termékük, a lengéscsillapító fejlesztés fénypontja a könnyű lengéscsillapító, ami alumíniumból készült. A lengéscsillapító burok alumínium csövet tartalmaz, aminek a változó falvastagságú formája garantálja az erőt, ahol a legnagyobb terhelés jelentkezik. A más területeken pedig olyan vékonyra van kialakítva, amennyire csak lehetséges annak érdekében, hogy mentse a súlyát. A high-tech termék termelése összetett eljárás, amely 17 jól illeszkedő folyamat lépéseiben hozza létre a különböző falvastagság kialakítását.

     Sachs kuplung készlet

     Ma már a tengelykapcsoló alkatrészek élettartama szinte azonos - kuplung készleteik ezt veszik figyelembe. Valamennyi alkatrész érintett, amely szükséges a kuplung csere folyamán, vagyis a kuplung nyomólap, kuplung tárcsa, és kinyomócsapágy. A készlet tartalmaz egy speciális zsír szerelvényt is. Ez garantálja a tökéletes működést a csere után. A Sachs kuplung készlet, kuplung csere biztonságosan és gyorsan elvégezhető.

     Xtend kuplung nyomólap

     Még a legjobb minőségű és legtartósabb tengelykapcsoló is kopik. Itt jön a Sachs Xtend tengelykapcsoló nyomólap, ami automatikus kopáskompenzálást biztosít. Hogyan működik? Elválasztja a kopó alkatrészeket mozgás közben membrán rugóval. A kompenzációs mechanizmus folyamatosan vizsgálja a rétegvastagságot, és megbízhatóan kompenzálja a távolságot forgatásával egy beállító gyűrű segítségével. Ez biztosítja az állandó erők egyensúlyát, és meghosszabbítja az kuplung élettartamát, mert a burkolófelületeket több kopásnak lehet alávetni. Az Xtend kialakítás további előnye, hogy a működési kopás során az axiális beépítési hely szükséges a tengelykapcsolónak köszönhetően csökken az Xtend alkalmazásának során.

     Pilot csapágy

     A pilóta csapágy, más néven vezető csapágy, túlnyomórészt a kuplung működéséért felelős. Mint egy golyóscsapágy, irányítja a sebességváltó bemenő tengelyét. Ha kopik, akkor az szögeltolást eredményez és a tengelyt nem megfelelően támogatja tovább. Ez ahhoz vezethet, hogy a kuplung meghibásodik. SACHS minden típusú gépjárműhöz kínál pilot csapágyat. Ha kicseréli a tengelykapcsolót, akkor a pilóta csapágyat mindig meg kell vizsgálni, és szükség esetén cserélni is.

     Keresse meg az autójához megfelelő Sachs kuplung alkatrészeket:

     Irány a webáruház

     Márkaismertető

     Biztonságos, hatékony, tökéletes minőség jellemzi a Sachs termékeket. Ezért is lehet az, hogy a világon számos vezető autógyártó cégének partnerei között is megtalálhatjuk. A gyártó sikertörténete 1895-ben kezdődött Schweinfurtban. Karl Fichtel és Ernst Sachs megalapították a “Fichtel & Sachs Schweinfurti Precíziós és Golyóscsapágy-gyárat”. Természetesen azóta már több országban is jelenlévő piacvezető lengéscsillapító- és kuplunggyártóvá nőtte ki magát, és a világhírű ZF csoport (A ZF vezető nemzetközi konszern az autóipari beszállítók között, fő termékei a hajtáslánc és a futómű elemei) tagja lett. A Sachs célja egykoron és most is a gépjármű alkatrész utánpótlás piac ellátása a legmagasabb minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal. A ZF Sachs Trading hosszú távú célja, hogy a világ összes fontosabb gépjármű alkatrészpiacán vezető pozíciót érjen el, s ezért meg is tesznek a fejlesztőik mindent. Így lehet, hogy a vezető helyet sikeresen tartja Németországban a ZF Sachs Trading 44%-os piaci részesedésével a lengéscsillapítók és gólyalábak területén, illetve a kuplungok területén 53%-os piaci részesedésével. A cég azóta igen kiterjedt, s így a ZF-csoportnak világon már 55 000 munkatársa dolgozik 22 országban. A Lemförder International AG & Co.KG (LMI) és a Sachs Handel GmbH 2002-ben egyesültek, azóta ZF Sachs Trading néven kínálják első osztályú termékpalettájukat az erőátvitel, kormány és futómű területén.

     Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát!