AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kerékcsavar választása.


A kerékcsavarhoz tartozik a kerékanya csavar. A csavarnak és az anyának természetesen tökéletesen passzolnia kell. Így például a 12x1.5 kerékanya a 12x1.5 kerékcsavar párja, mivel a méretek gyártmányonként különbözőek.

A kerékcsavar, amint az nevében is rejlik, az autó kerekeit tartja.

Az autó kerékcsavar fontos alkatrésze a kocsinak, a menethibás csavart mindenképpen ki kell cserélni. A saját biztonságunk érdekében jó, ha biztonsági kerékcsavar, vagy excenteres kerékcsavar van az autónkon.  Speciális kerékcsavar alufelnihez is vásárolható.


Keresse meg autójához megfelelő kerékcsavarokat:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A kerékcsavar ára természetesen a választott minőségtől és a kiviteltől függ. A kerékagy csavar tartozéka a kerékcsavar kupak is, amely segít megakadályozhatjuk a csavarok rozsdásodását. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Kerékcsavar kereső autóalkatrész webáruház árak

Kerékcsavar meghúzási nyomaték.

A kerékcsavar meghúzási nyomaték egy előírt határérték, amellyel rögzíteni kell a csavarokat. Ennél nagyobb erővel nem célszerű meghúzni a kerékagy csavarokat, mert megszakadhat rajtuk a menet. A meghatározottnál kisebb erővel pedig azért nem érdemes rögzíteni a kerékcsavarokat, mert akkor meglazulhatnak, ami balesethez vezethet.