AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Zimmermann

A Zimmermann féktárcsák, fékbetétek, fékpofa készletek és fékdobok gyártója, s méltán népszerűek a hazai autósok körében, mert a kiváló minőség mellé rendkívül versenyképes ár társul.

Kiváló minőségű Zimmermann féktárcsa, Zimmermann fékbetét és egyéb fék alkatrészek

 

A Zimmermann vállalat kizárólag Németországban készíti féktárcsáit és fékdobjait, s méltán népszerűek a hazai autósok körében, mert a kiváló minőség mellé rendkívül versenyképes ár társul. Székhelye is Németországban van, termékei OE minőségűek (OE minőség - maximális biztonság).

 

Zimmermann alkatrészek webáruházunkban:

  • Féktárcsa
  • Fékbetét
  • Fékpofa készlet dobfékhez
  • Fékdob
  • Fékpofa készlet rögzítőfékhez

Válogasson az autójához megfelelő Zimmermann fék alkatrészek között:

Irány a bolt

 

Zimmermann féktárcsa webáruház

 

A Zimmermann Coat Z féktárcsák a legújabb autógyárak követelményeinek megfelelően korrózióvédő bevonatottal készülnek, így használatuk során végig újszerű hatást tudnak biztosítani. A tuning rajongók körében is méltán népszerűek a Zimmermann termékei, hiszen a fúrt kivitelű sportféktárcsák gyártásakor odafigyeltek arra, hogy a tetszetős kinézethez kiváló fékhatás is társuljon.

 

Otto Zimmermann GmbH ügyfeleinek a magas hőmérsékletnek ellenálló fékbetétet kínálja

Nem máshol, mint az autóversenyeken szerezte tapasztalatokon és folyamatosan újuló technológiákon alapuló fejlesztés garantálja a teljesen biztonságos és tökéletes termékek választékát, melyek használhatók azokban az ágazatokban, ahol a hagyományos fékbetétek már elérnék a teljesítőképességeik határát. A kiváló fékhatás elérését a Zimmermann fékbetét, a standard Zimmermann féktárcsák, a Zimmermann sportféktárcsák és a Forma Z féktárcsák együttes használatával biztosíthatjuk.

A nagy teljesítményű összetétel fontos a termékek gyártásakor

Az átlagos μ-faktor értéke 0,42, és az optimális kopási stabilitás és az alacsony hővezető-képessége maximális teljesítményt biztosít a közúti használat, illetve a versenyautók területén egyaránt. Használatának előnyeihez hozzájárul, hogy gyártásakor magas hőmérsékletnek is ellenálló súrlódó anyagot használnak, mely nagyon alacsony hővezető-képességgel bír, emellett kitűnő hidegen-fékezési jellemzői vannak, állandó μ-tényezővel. A sor még nem ért véget, hiszen a kitűnő fékezési erő, a „féktárcsa barát” kivitel és az alacsony zajszint (mely a fékbetét hátsó felületén található speciális bevonatnak köszönhető) mind-mind hozzájárulnak jó híréhez.


 

Legnépszerűbb Zimmerman termékeink: