AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Yamato

Yamato futómű alkatrészek, kormányösszekötő gömbfejek, axiálcsuklók, motortartó bakok

 

A Yamato az egyik legsikeresebb utángyártott alkatrészeket forgalmazó japán vállalat. Elsősorban a japán és koreai márkákhoz készít futóműalkatrészeket, de például a Volkswagen és BMW tulajdonosok is vehetnek Yamato termékeket.

 

Több mint 2000 kiváló minőségű futómű alkatrész

A Yamato futóműalkatrészeket gyárt, kínálatában egyaránt megtalálhatók a fém és a gumi-fém alkatrészek a szélső kormány gömbfejtől kezdve a motortartó gumibakon és stabilizátoron át, az első tengely trapéz lengőkarjáig. A cég híres arról, hogy hagyományos japán precizitással, alaposan bevizsgált alapanyagok felhasználásával, folyamatos minőségellenőrzéssel készíti termékeit. A Yamato alkatrészeket világszerte forgalmazzák, a cég Kelet- és Közép-Európában is jelentős piaci szereplő.

   

Yamato futómű alkatrész webáruház

 

Módszeres minőségellenőrzés

 

A biztonságos közlekedés egyik alapfeltétele a megfelelő futómű, ezért is hangsúlyozza a Yamato, hogy kiemelt figyelmet fordít a minőségre. Hivatalos honlapján éppen azt taglalja a legrészletesebben, hogy milyen technológiával készülnek náluk az alkatrészek, és hogy a gyártási folyamat több pontján is ellenőrzik a minőséget.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Yamato futómű alkatrészeket:

Irány a bolt