AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Wunderbaum

Wunderbaum a neve a világ egyik legismertebb és legkedveltebb autóillatosítójának, amely immár több mint fél évszázada fityeg az autósok szeme előtt, folyamatosan kényeztetve az orrukat.

A Wunderbaum a világelső autóillatosító

A Wunderbaum kicsiny fenyőfácskája a hosszú évtizedek alatt nem csak illatával, de jellemző formájával is bevéste magát az autósok emlékezetébe. Bár a formája a fenyőfára emlékeztet, mivel az első illatát a kanadai fenyőtobozokból vonta ki a feltalálója, mára szinte minden elképzelhető illat jelen van a cég kínálati palettáján, mégpedig olyan illatok, amely kivétel nélkül nem csak tartósak, de standard minőségűek is. A Wunderbaum (ami magyarul Csodafát jelent) gyökerei az amerikai kontinensen eredtek meg, amikor Julius Sämann, a svájci származású kanadai üzletember egy kanadai fenyő tobozából kivont illatanyagot először vitt fel egy kis papírfácskára.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Wunderbaum illatósítókat:

Irány a bolt

 

Wunderbaum autóillatosító webáruház

Mindenki ismeri és nem csak az illatáról

Wunderbaum a Julius Sämann Ltd. védett márkaneve és vezető brandje. Nemcsak a fenyő- és a többi, a cég által kínált illat van szigorú védelem alatt, de maga a fácska is, mivel formájával a világ legismertebb és így egyik legértékesebb márkajele. Létezése óta a forma semmit nem változott, ahogy a termékek minősége is folyamatosan a csúcson van. A kis fa bármilyen illata 7 hétig intenzíven érezhető az autó utasterében. Bárhol függ is, mindenütt az öröm és a jó közérzet forrása, ami az illata mellett szerény árának és annak is köszönhető, hogy szinte nincs olyan hely a világon, ahol ne lehetne könnyen beszerezni bármelyik drogériában vagy benzinkúton.