AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Woking

Woking fékalkatrészek, fékbetétek, féktárcsák, fékdobok, fékpofák kínálatunkban

 

Woking márkanév alatt fékbetétet gyártanak a spanyolországi Remsában, immár 1975 óta. A legkorszerűbb technikát alkalmazzák, a környezetet terhelő azbeszt és nehézfémek kizárásával.

Csúcstechnológia, világszínvonal a Wokingnál

A Woking valamennyi terméke megfelel az ECE-R90-es európai szabványnak, ami a kiváló minőség mellett a magas biztonságosságot is jelenti. Rendkívüli előnyük, hogy szinte teljesen hangtalanul működnek, mert egy speciális lemezt építenek a fékbetét mellé, amely csökkenti a vibrációt és a fékezéskor keletkezett hanghullámokat  visszaveri a fékbetétre. A fékbetétek gyártásánál alkalmazott magas, 650 C fokos hőmérséklet és a mintegy egy tonnás présnyomás kiszorítja a betét anyagából a gázokat, ami a későbbi használat során hozzájárul a környezet védelméhez. A fékbetétek rendkívül sima felülete is jelentősen csökkenti a féktárcsa kopását, növelve ezzel annak élettartamát.

 

Woking alkatrészek webáruházunkban:

  • Fékbetét
  • Féktárcsa
  • Fékdob
  • Fékpofa készlet dobfékhez
  • Fékpofa készlet rögzítőfékhez

Keresse meg az autójához megfelelő Woking fék alkatrészeket országosan legkedvezőbb áron:

Irány a bolt

 

Woking fék alkatrész webáruház

 

Német-amerikai-spanyol tulajdonban a Woking

A Woking cég az amerikai TRW tulajdona, amelynek központja az Egyesült Államok beli Livoniában van (Michigan állam). A TRW a világ egyik legnagyobb autóbiztonsági rendszergyártója és fejlesztője, amely 2002-ben vált ki a Northrop Grunmanból. 2015. május 15-e óta azonban már szintén nem önálló, mivel a világ egyik legnagyobb autóalkatrész gyártója, a német ZF Friedrichshafen 13,5 milliárd dollárért felvásárolta. Ez azt jelenti, hogy közvetve a Woking is a német óriás tulajdonába került, de azt is, hogy közvetlenül hozzáférhet a nagyvállalatnál felhalmozott termelési tapasztalatokhoz és a legkorszerűbb fejlesztésekhez, technológiához is.