AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

VDO

VDO elektromos alkatrészek

 

A VDO kínálja az elektromos alkatrészek piacán a legszélesebb termékválasztékot, és azon kevés gyártók között tartják nyilván, melyektől gyári minőségben szerezhetőek be még a legmodernebb autók biztonságtechnikai felszerelései is (például a gumiabroncs nyomásérzékelő – Tire-Pressure Monitoring System). Termékeivel OE minőségű alkatrészeket kínálunk Önnek, utángyártott árszínvonalon.

 

Legnépszerűbb VDO alkatrészek webáruházunkban:

  • Üzemanyag szivattyú
  • Fojtószelep ház
  • Lambdaszonda
  • Légtömegmérő
  • ABS jeladó
  • Alapjárat szabályzó szelep
  • Abroncsnyomás ellenőrző rendszer
  • Főtengely jeladó
  • Porlasztócsúcs, befecskendező szelep
  • Üzemanyagszint érzékelő

VDO elektromos autóalkatrész webáruház

Az autóipar egyik jelentős szereplője, a Siemens csoport tagja

Azok a márkák, melyek hozzá tartoznak, mind elismert termékeket gyártanak, hisz minőségüknek és magas színvonaluknak mind ezt kell képviselniük. Ennek a kitűnő csapatnak a tagjaként jött létre a VDO márka is, mely az idő múlásával elkülönült, és egy független német vállaltként üzemelt. Már több mint 80 évnyi tapasztalata és kutatás-fejlesztéseinek eredménye, hogy egy olyan jövőbemutató látásmódot és fejlesztési irányelvet vallanak szakemberei, melyek segítségével a mai helyüket betölthetik az elektromos alkatrészek piacán. Mivel ezek a feltételek állnak a kutatási részleg háta mögött, fel tudják mérni azokat a piaci igényeket, mint például azt, hogy egy jármű több a szimpla szállítási eszköznél. Mind tudjuk, hogy a 21. században már minden járművezetőnél alapvető elvárás a megfelelő vezetési élmény mellett a biztonság, továbbá fontos szerepet játszik a költséghatékonyság és a környezetvédelem is.

 

Keresse meg az autójához megfelelő VDO alkatrészeket:

Irány a bolt

 

A VDO-Kienzle magyarországi vezérképviseleteként 1991-ben alakult a Trans-Automat Kft. néven a vállalat.

Miután a VDO-Kienzle átszerveződése megtörtént, ennek az üzleti csoportnak a jelenlegi neve a Continental Automotive GmbH. Természetesen a működése, elvei és termékei tekintetében nem változott az elmúlt évtizedek során sem. Kezdetben a Trans-Automat Kft. legfőbb tevékenysége az úgynevezett VDO-Kienzle tachográf készülékek (azaz menetírók) és ezek tartozékainak forgalmazása volt, később termékkínálatukat bővítették a fogyasztásmérőkkel, a műszerfal műszerekkel, a sebesség korlátozókkal, a járműpark kezelő rendszerekkel és a diagramtárcsa kiértékelőkkel.

 

A VDO termékek hozzásegítik a gépjármű-tulajdonosokat ahhoz, hogy autójuknak csökkenjen az üzemanyag-fogyasztása és emellett a károsanyag-kibocsátása is.

Hisz ezek a termékek olyan precízionális gyártási folyamat során kerülnek kialakításra, hogy minden VDO elektromos alkatrész a megbízhatóságot és gyári minőséget képviseli. Így kijelenthetjük, hogy a VDO termékek biztonságosabbá, tisztábbá és takarékosabbá teszik a gépjárműveket. Ezeknek a termékeknek és pótalkatrészeknek a széles választéka kiszolgálja a specializálódott műhelyeket és az utángyártott alkatrész piacát egyaránt. Ezek a fejlesztői munka által kialakított modern tulajdonságok teszik oly népszerűvé a VDO termékeket. A mai napig odafigyel a kutatás-fejlesztés fontosságára, és nyomon követi az első gyári beszállításokat, így teszik lehetővé, hogy mindig elsőként tudnak megjelenni az utángyártott alkatrészek piacán termékeikkel. Ez fontos, hisz csak így tud a legújabb autómodellekhez is megfelelő alkatrészeket biztosítani, sokszor olyanokat is melyeket más gyártók még nem tudnak. Így helyzetelőnyre tesz szert. A VDO termékek illeszkedése tökéletes, hiszen paramétereik és minőségük megegyezik az eredeti alkatrészekével.