AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Vaico

Vaico a neve a Vierol AG német autóalkatrész gyártó és forgalmazó részvénytársaság vezető márkájának. A Vaico 17 ezer alkatrészt forgalmaz, főleg a motor- és levegőellátó alkatrészegységek és elemeik, valamint a motorolajak minőségi kínálatában erős.

A Vaico fő termékcsoportjai

Automata hidraulikákhoz szükséges szűrők gyártásában és kifejlesztésében a cég a világszínvonalat képviseli. Ebben a termékcsoportban 160 gyártmánnyal állnak az ügyfeleik rendelkezésére. Egyszerű cserélhetőség és javíthatóság jellemzi ezeket a termékeket, amelyekhez saját tömítő anyagokat és hidraulikus olajokat is ajánlanak. Száz termékkel vannak jelen a motorvezérlés és a légszabályozás területén. Hetven saját fejlesztésű motorolajfajtát kínálnak a minőségi felhasználók számára a világ minden táján.

 

Népszerű Vaico alkatrészek webáruházunkban:

  • Szívókönyök
  • Szívócső
  • Lengőkar
  • Hidraulika szűrő

 

A Vaico erőssége a precíz és gyors szállítás

A Vaico a Vierol Ag infrastruktúrájára támaszkodva rendkívül rugalmasan és precízen szállítja termékeit a megrendelőihez. Tízezer négyzetméteres raktárukra támaszkodva 125 országból érkezett megrendeléseket teljesítenek. Nagy segítségükre van, hogy Atlantában, Szingapúrban és Sanghajban is működik leányvállalatuk. A cég a délután 17 óráig beérkezett alkatrész megrendeléseket Németországban másnap reggelre teljesíti, az Európában feladottakat 48 órán belül. Ez csak nagy fokú automatizálással és komputervezérléssel lehetséges, amivel 45 ezer tárolóhely kontrollálható a raktárban.

 

Keresse meg autójához megfelelő Vaico autóalkatrészeket: