AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

VAG

VAG autó erőátviteli alkatrészek

 

A márkanév alatt közvetlen kapcsolatú sebességváltókat és alkatrészeket gyárt európai gyártmányú autókhoz a VAG Automotive Ltd. Új Zéland Auckland városában.

A tudás alapú gyártásra koncentrál

A VAG specialitása a közvetlen kapcsolatú sebességváltók (DSG, direct-shift gearbox) fejlesztése és gyártása. Ezek olyan dupla tengelykapcsolós sebességváltók, amelyeket két párhuzamosan kapcsolt tengelykapcsolónak is fel lehet fogni. A nyomaték két tengelykapcsolón keresztül a részváltókhoz jut. Az egyik részváltó kapcsolja a páros, a másik a páratlan sebességfokozatokat. A részváltó egységek egymástól függetlenül kapcsolhatóak. Ezzel megvalósítható a szabad fokozatválasztás. A kapcsolás közvetlenül, gyorsan, vonóerő megszakítás nélkül tud végbemenni, hiszen az egyik váltó mindig készenlétben, összekapcsolva vár.

 

Keresse meg autójához megfelelő VAG autó erőátviteli alkatrészeket:

Irány a bolt

 

VAG váltóalkatrész kereső webáruház

 

A VAG nem csak DSG-ket gyárt

 

A VAG a DSG sebességváltók mellett az autókban használatos szenzorok nagy választékát is kínálja. Így: levegőtömeg mérőt, EGR érzékelőt, NOX-ot, vagy másképpen nitrogén oxid szenzort, főtengely helyzetjelzőt és sebességmérő szenzort, amelyek a motorok működésének vezérlésében játszanak meghatározó szerepet. Fontos és értékes termékeik a különböző befecskendezők. Ezeket az injektorokat benzines és dízel motorokhoz egyaránt szállítják. Kínálnak még megszakítókat, önindítókat, A/C pumpákat és hengerfejeket is.

 

DSG sebességváltó alkatrészek kínálata