AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

VAG

VAG márka név alatt közvetlen kapcsolatú sebességváltókat és alkatrészeket gyárt európai gyártmányú autókhoz a VAG Automotive Ltd. Új Zéland Auckland városában.

A VAG a tudás alapú gyártásra koncentrál

A VAG specialitása a közvetlen kapcsolatú sebességváltók (DSG, direct-shift gearbox) fejlesztése és gyártása. Ezek olyan dupla tengelykapcsolós sebességváltók, amelyeket két párhuzamosan kapcsolt tengelykapcsolónak is fel lehet fogni. A nyomaték 2 tengelykapcsolón keresztül a részváltókhoz jut. Az egyik részváltó kapcsolja a páros, a másik a páratlan sebességfokozatokat. A részváltó egységek egymástól függetlenül kapcsolhatóak. Ezzel megvalósítható a szabad fokozatválasztás. A kapcsolás közvetlenül, gyorsan, vonóerő megszakítás nélkül tud végbemenni, hiszen az egyik váltó mindig készenlétben, összekapcsolva vár.

 

Keresse meg autójához megfelelő VAG erőátviteli autóalkatrészeket:

VAG váltóalkatrész kereső webáruház

A VAG nem csak DSG-ket gyárt

A VAG a DSG sebességváltók mellett az autókban használatos szenzorok nagy választékát is kínálja. Így: levegőtömeg mérőt, EGR érzékelőt, NOX, vagy másképpen Nitrogén oxid szenzort, főtengely helyzetjelzőt, és sebességmérő szenzort, amelyek a motorok működésének vezérlésében játszanak meghatározó szerepet. Fontos és értékes termékeik a különböző befecskendezők. Ezeket az injektorokat benzines és dízel motorokhoz egyaránt szállítják. Kínálnak még megszakítókat, önindítókat, A/C pumpákat és hengerfejeket is.

VAG sebességváltó alkatrészek minőségi kínálata kedvezményes árakon