AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Újabb siker a kakucsi autóversenyen

Nem rég zajlott le a bajnokság utolsó előtti futama Kakucson, szerencsére jó időjárási körülmények között.

 

Az előfutamok

 

A Kovács Autó által támogatott TMC rally versenyzője, Takács „KisTuki” Olivér ismét kiváló teljesítmény nyújtott. Már a szabadedzéseken is, mikor megdöntötte saját egyéni időrekordját. Az első futam során egy, az ő kocsijánál 50 lóerővel erősebb Ford típusú versenyautóval küzdött. Végig gyors tempót diktált ellenfele mellett, ám az utolsó körben sajnos az megelőzte.

 

A második kvalifikációs körben összeütközött versenytársaival, így a kocsi kiforgott, és lefulladt. Sajnos emiatt rengeteg időt vesztett, így csak a hetedik helyen ért célba. A harmadik körben második lett, így összetettben a negyedik helyen tudott végezni. Ez az eredmény elég volt hozzá, hogy másodikként végezzen a kvalifikációs körök összesített eredménye alapján.

 

Kakucs autóverseny

A döntők

 

Az elődöntőt pole-pozícióból kezdte; sikerült az első helyen elindulnia, végig jó tempót hajtott, így bejutott a döntő első rajtsorába.

A döntő futamot végül kiváló eredménnyel zárta: egy kis „adok-kapok játékot” követően megtartotta a második helyet. Ezúton is gratulálunk neki, hiszen a versenyen nyújtott teljesítményével értékes pontokat tudott gyűjteni a bajnokságban.