AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Az új Rav4-gyel a Toyota feladta a leckét a konkurenciának

A Toyotának minden esélye meg van arra, hogy a tavasszal bemutatott Rav4-gyel diadalmat arasson piacon: a világ legkeresetebb SUV-modellje 2019 első negyedévében jelenik meg Európában, és intelligens biztonsági megoldásokat, valamint remek terepképességet kínál.

 

A világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártója

 

A modellt övező futurisztikus dizájnnak és a még ennél is kiválóbb minőségnek köszönhetően a Toyotának jó eséllyel diadalmat fog aratni az autópiacon. A Rav4 már a Toyota új globális platformjára gyártódott; a platform rendkívüli előnyöket biztosít a kormányozhatóság, a rugózás, a biztonság és a vezetési élmény terén. Az új verzió 2,5 literes környezetbarát hibrid elektromos hajtással és 2,0 literes benzinmotorral is kapható lesz, amikhez párosítható a két féle sebességváltó: automata vagy kézi. A legkörnyezetbarátabb és leginnovatívabb gyártónak titulált Toyota biztosította a leendő vevőket, arról, hogy az új Rav4 méltó elődei hírnevéhez és ahhoz a képhez, amit a SUV megvalósításával felépített: lendületes teljesítményt, intelligens biztonsági funkciókat és kimagasló terepképességet nyújt.

 

Toyota Rav4

 

A tulajdonos bárhová eljuthat az autójával

 

A tervezők igyekeztek elérni, hogy a kocsi formavilága hatásosan adja vissza a világ legtöbb eladott példányszámával büszkélkedhető SUV-modelljének teljesítményét és sokoldalúságát. A formát tekintve a nagyobb hasmagasság és szélesebb kiállás bizonyul a leglátványosabb változásnak. A formatervezés leglényegesebb mondanivalója, hogy a modell vezetője akárhová eljuthat a Rav4-el, amit egyébként minden pillanatban valóságos élvezet hajtani. Ezzel beletrafáltak a célközönség, vagyis a fiatal családok igényeibe, akik élvezni akarják az életet, bárhol is vezessenek; akár városban, akár vidéken. A Rav4-et eddig is dinamikus, jól irányítható, mozgékony kocsinak tartották számon, s ezt az új modell csak még tovább örökíti.