AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

TYC

TYC karosszéria, autóvilágítás alkatrészek, fényszórók, irányjelzők, ködlámpák

 

TYC márkanév alatt fedezhető fel a világ egyik legjelentősebb autós világítótest gyártója. Tajvani központtal Észak-Amerika, Európa, Ázsia, Afrika és a Közel-Kelet autóipara számára szállítja termékeit, amelyek eredeti fejlesztések vagy utángyártott alkatrészek.

A TYC egyik erőssége a közös vállalat

A TYC csak a legmagasabb minőségi kategóriákban folytat gyártó- és fejlesztői tevékenységet. Ennek megfelelően nyeresége jelentős részét forgatja vissza a minőségellenőrzési rendszerek fejlesztésébe, a gyártási folyamatok optimalizálásába. Az állandó magas minőség fenntartása érdekében folyamatosan hoz létre közös vállalatokat, továbbá köt együttműködési és közös gyártást biztosító szerződéseket vezető világmárkákkal, mint amilyen például a Koito (Toyota), Stanley Electric (Honda), Lucas (UK), Visteon (Ford). Ez a stratégia lehetővé teszi, hogy a TYC mindig és minden területen az élen maradjon a gépkocsikban használt világítótestek, fényszórók és egyéb tartozékok gyártásában.

 

Legnépszerűbb TYC alkatrészek webáruházunkban:

 • Rendszámtábla világítás
 • Fényszóró
 • Visszapillantó tükör
 • Villogó
 • Hátsó lámpa
 • Ködfényszóró
 • Fényszóró
 • Visszapillantó tükörlap
 • Visszapillantó burkolat
 • Vízhűtő
 • Hűtőventillátor

 

Keresse meg az autójához megfelelő TYC autó karosszéria alkatrészeket:
Irány a bolt

TYC karosszéria alkatrész webáruház

A TYC Group vállalatai és tevékenységeik

A TYC Brother Industrial Co. Ltd. autólámpák fejlesztésével, gyártásával és utángyártásával foglalkozik olyan autógyárak számára, mint például: a Ford, South Africa; a Visteon (Ford), U.S. vagy az International Truck & Engine Corp. U.S. A Ta Yih Industrial nevű cégük eredetileg a japán Koito céggel közösen kezdett eredeti lámpatesteket gyártani a tajvani autógyárak számára. Köztük volt a Toyota, a Honda, a Mitsubishi, a Suzuki, a Subaru, a Nissan, az Isuzu, a Volkswagen, a Renault és a Yamaha. Egy leányvállalatuk, a Sparx Motor Parts kizárólag arra alakult, hogy  a robbanásszerűen fejlődő kínai piacra gyártson eredeti lámpatesteket, mégpedig mindenek előtt a Honda, a Ford, a Kymco és a Yamaha számára. A kanadai DBM Reflex céggel létrehozott közös vállalat a világ legnagyobb reflexiósfényszóró gyártója, amely ezen kívül számos fontos autóvilágítási részalkatrészt is előállít.

 

TYC utángyártott alkatrész választék
 
Az 1986-ban alapított tajvani TYC cég a világ egyik legnagyobb gépjármű, motorkerékpár, tehergépjármű és busz világítótestek előállítója. Széles körben kínál gyári és utángyártott alkatrészeket. A cég rendelkezik ISO14001, ISO 19001 és ISO/TS16949 minőségbiztosítási jóváhagyással. A TYC alkatrészek fő ismérve a széles termékpaletta és a kedvező ár-érték arány.