AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tűnjön el a kíváncsi szemek elől – erre jó az ablaksötétítő

Ha zavarja, hogy menet közben vakítja a nap, valamint szeretné elkerülni, hogy hőség esetén tűzforró legyen a kocsi, válasszon magának ablaksötétítőt. Ezzel lehet üzenni is a forgalom többi résztvevőjének, nem véletlen, hogy a Barcelona és a Real Madrid futballcsapatának címerét ábrázoló megoldások a legnépszerűbbek.

 

Komfortosabb lesz az utazás

 

Ha kint tombol a hőség, és szinte megolvad az aszfalt, senki nem szeretne még az autójában is „megsülni”. Menet közben persze van megoldás, ha klímás a kocsi, ebben az esetben viszonylag könnyű elérni a kellemes hőmérsékletet. De mi van akkor, ha tűző napon kell hagyni az autót, vagy éppen hiába megy a klíma, mert szinte megvakulunk az oldalirányból erősen tűző nap fényétől? Ilyenkor jelen segítséget egy autó ablak sötétítő, amelyekből kedvére válogathat online webshopunk kínálatában. Sokkal komfortosabb lesz így az utazás, mert amellett, hogy a napon leparkolt autó belső hőmérséklete kevésbé melegszik fel, intimitást is kölcsönöz majd az utasoknak: menet közben nem látnak be illetéktelenek a szomszéd sávból. Mintha csak egy sötétített üvegű kocsiban ülnénk, azzal a különbséggel, hogy ez a sötétítés bármikor leszedhető, és nem is kell szakember hozzá, hogy fel- vagy leszereljük. Az ablaksötétítők a lehető legegyszerűbb módon, a legtöbbször tapadó korongokkal rögzíthetők az üveghez, és gyakran igazodnak a görbe vonalakkal határolt ablakok formájához.

 

Autó ablak sötétítő

 

Büszkén lehet kocsikázni az El Clásico után

 

Ráadásul üzenni is lehet vele. Hogy mit? Nem véletlen, hogy kínálatunkban a világ két talán legnépszerűbb futballcsapata, a Real Madrid és a Barcelona címerei díszítik ezeket. A spanyol klubok rivalizálása nemcsak a pályán jelentős, az élet minden területén találni erre példákat. Állandó és rolós sötétítőből is létezik nálunk a címerekkel díszített verziót, így út közben is kifejezheti, melyik csapatnak szurkol. Szóval amellett, hogy ez a megoldás elrejti az utasokat a kíváncsi szemek elől, azaz eltakar olyan részleteket, amelyeket nem szeretnénk megmutatni, plusz funkciója, hogy közölhetünk magunkról egy olyan tényt, amelyre büszkék vagyunk. Azaz hogy mondjuk a Barcelonának vagy a Real Madridnak szurkolunk. A két csapat összecsapása, a világ legnézettebb futballmeccse, az El Clásico után pedig büszkén lehet kocsikázni a városban, ha csapatunk éppen lemosta ellenfelét a pályáról. Ajándéknak is tökéletes: ha van fociőrült a családban, biztosan értékeli majd a kedvenc csapata címerével díszített megoldást. Csak nehogy összekeverjük, kinek szurkol, mert az ellenfelet hirdető sötétítő örökre a dobozban maradhat...